hvordan du udfører CPR til de ældre

CPR er en livreddende praksis bruges til at tvinge ilt og blod gennem ligene af patienter, der lider af hjerte- eller respirationsstop. Mens CPR er let at lære , er der et par grundlæggende sikkerhedsregler at huske på, når du udfører CPR på de ældre . Eftersom ældre patienter har unikke sundhedsproblemer , der er et par ting at huske på , hvis du skal udføre CPR på den ældre
1 .
Placer ældre offeret til at modtage CPR . Vær særlig omhyggelig med at den omstændighed, at en ældre patient kan have lidt brækkede knogler , hvis de faldt , mens der lider hjerte- eller respirationsstop. Være følsomme over for de skader, de måske allerede har lidt , mens du flytter ofret på ryggen , vender opad .
to .
Åbn ofrets mund og tjekke at sikre, at der ikke er nogen forhindringer for forhindre ilt i at nå lungerne . For eksempel kan et stykke mad , der er indgivet i halsen ophæve dit CPR indsats . Fej offerets mund med fingrene for at fjerne eventuelle forhindringer .

3 .
Levere et par " redde vejrtrækninger . " Klemme munden omkring ofrets mund , danner en lufttæt forsegling . En redning ånde bør udvises kraftigt , inden for en enkelt sekund .
4 .
Find stedet til at administrere brystkompressioner . Komprimeringer bør anvendes til midten af brystet , omkring 1 cm under brystvorten -line . Hvis du administrerer brystkompressioner for lavt , kan du få brystbenet til at bryde ved formet som et sværd processen .
5 .

Lever 30 faste brystkompressioner . Vær forsigtig , når administration brystkompressioner , da der er en øget risiko for knogle-pauser i forbindelse med ældre patienter .
6 .
Levere yderligere to vejrtrækninger i ofrets mund . Kontroller, at brystet svulmer som vejrtrækninger er givet .
7 .
gentages , indtil offeret genindvinder eller uddannet nødberedskab arbejdstagere ankommer til fritage dig fra CPR tolden .


8 .
Ryd området omkring et offer , når de på fode igen. Hvis dit CPR indsats lykkes , forventer, at patienten gisp og choker efter vejret . Luften tvinges ind i maven gennem CPR kan få patienten til at kaste op .
9 .
For fuldstændige og detaljerede oplysninger om , hvordan man udfører hjertemassage , hører officielle retningslinjer , der er anført på hjemmesiden for den American Heart Association . Ud over grundlæggende retninger , kan du finde fejlfinding tips og råd til behandling af patienter med særlige behov , såsom de ældre ( se Resources nedenfor) .

gode råd og advarsler


 • Selv om det kan være skræmmende at udføre CPR om en ældre person , bør du ikke være bange for at gøre det . Der kan være mindre risici forbundet med administration CPR til de ældre , men på det tidspunkt, CPR behov , er du gøre med en patient , der potentielt kan dø . Selv hvis din CPR er mindre end perfekt , det er bedre end ingen CPR overhovedet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.