hvordan man beskytter kæledyr under naturkatastrofer

At lære at forberede og bo sikkert i løbet af naturkatastrofer synes at være blevet vigtig viden at erhverve . En del af naturkatastrofer beredskab er der også tages hensyn til kæledyr , at en person må eje . I kølvandet på naturkatastrofer , som orkanen Katrina , blev det helt tydeligt, at ejere af kæledyr brug for mere adgang og bistand med at holde kæledyr sikkert. Følgende er nogle nyttige måder at beskytte kæledyr under naturkatastrofer

Du skal bruge: .
Pet medicin
. Vandtæt beholder .
Pet optegnelser .
Aktuelle foto og beskrivelse af kæledyr .

Fødevarer.
Snore og kraver .
Førstehjælp kid .
Transportkasse .1 .
Sørg for kæledyr er blevet korrekt identificeret . Dette kan gøres ved at have kæledyr implanteret med en mikrochip og vedligeholdelse up- to-date identifikation information om krave tags . Korrekt identifikationsoplysninger kan hjælpe kæledyrsejere genforenes med kæledyr , når naturkatastrofer få dem til at være adskilt .
2 .
have tilstrækkelig forsyning af medicin til kæledyr kan være på .
3 .

Køb en vandtæt beholder . Brug denne beholder for at holde kæledyr poster og en løbende foto og beskrivelse ind igen , kan dette være medvirkende til at blive genforenet med en tabt kæledyr .
4 .
Hold kæledyr sunde . Dette kan gøres ved at holde sig ajour med vaccinationer og kæledyr wellness besøg hos dyrlægen .
5 .
Sammensæt en kasse med kæledyr leverancer . Lagre mindst en 3- dages levering af foder , fødevarer og vand skåle , kattegrus og kattebakke , førstehjælp kit , ekstra snore og kraver . Hold også vandtæt beholder med vigtige kæledyr information ved siden af eller i denne rubrik . Holde denne i en let at komme til plads i boligen .

6 .
har på hånden en ordentlig størrelse transportkasse . Det vil være lettere at transportere et kæledyr under en naturkatastrofe ved at holde dem i en transportkasse .
7 .
Design en beredskabsplan . Dette vil gøre det muligt for PET ejeren til at udvikle en handlingsplan , som vil omfatte , hvad de planlægger at gøre med deres kæledyr ( r ) i en eventuel naturkatastrofe . Tage hensyn til alle de forskellige scenarier som om du vil være i stand til at bord på kæledyr eller er det sted, du planlægger at rejse til at acceptere kæledyr . Spørg dyrlægen , der bekymrer sig for kæledyr ( er) for forslag til , hvad de skal gøre med dem .
8 .
Prøv at medbringe husdyr med, når evakuere . Det er altid i den bedste interesse kæledyr til at bo hos ejeren , fordi et kæledyr efterladt har en bedre chance for at blive tabt , såret eller værre . Bestemt ikke kæde eller et bur et kæledyr , og efterlade dem bag i løbet af en naturkatastrofe . Dette vil begrænse deres evne til at bruge deres egne naturlige instinkter til at blive sikker .
9 .
Plan om at forlade og evakuere tidligt . Venter indtil det sidste minut , vil næsten altid gøre det umuligt at bringe et kæledyr med.
10 .
have en backup plan . I tilfælde af at en naturkatastrofe strejker , og du er ikke i stand til at komme hjem , så spørg en nabo for at hjælpe med at evakuere kæledyr . Sørg for, at denne person har en ekstra nøgle , kender kæledyr og er fortrolig med , hvor nødsituationen kæledyr leverancer er gemt .
11 .
Spørg med hoteller og moteller at se, at de tillader kæledyr . Kald potentielle steder, du kan bruge som en evakuering sikkert sted og se, om de velkommen kæledyr . Til steder , som ikke tillader kæledyr , skal du finde ud af, om der er en lokal dyr ly i det område, der kan komme om bord kæledyr .
12 .
Placer en mærkat på døren . Mærkaten bør identificere tilstedeværelsen af kæledyr , der findes i hjemmet . Dette vil advare redde folk , at der er et kæledyr , der har behov for redning i tilfælde af, at PET skulle stå bag .
13 .
Bring kæledyr indeni. Når naturkatastrofen er fremtrædende , ikke forlader kæledyr udenfor .

gode råd og advarsler


 • Planlægge , vedligeholde en backup-plan eller to og forberede sig på at evakuere tidligt så du kan sikre sikkerheden af et kæledyr under en naturkatastrofe .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.