hvordan man bliver betalt for medicinsk forskning

Mens mange kliniske forsøg og medicinske forskningsprogrammer blot tilbyder gratis behandlingsmuligheder for patienterne, bør du være i stand til at finde en undersøgelse , som også tilbyder økonomisk kompensation for din tid ud til de potentielle sundhedsmæssige fordele . Forskning klinikker er på udkig efter både raske forsøgspersoner og personer, der lider af særlige medicinske tilstande

Du skal bruge: . .
Behandlere


1
Overvej om du vil deltage i medicinsk forskning med henblik på at behandle en eksisterende sygdomstilstand , eller hvis du er en rask person , der ønsker at tjene nogle ekstra penge på den side . I begge tilfælde kan du skaffe en henvisning fra en læge til at dokumentere din nuværende helbredstilstand , før du kan indtaste et bestemt klinisk forsøg . Din nuværende læge er en fremragende ressource for at finde medicinske forskningsprogrammer i dit område .

2 .
deltage i kliniske forsøg, som er reguleret af FDA , når du søger at få betalt for medicinsk forskning . Food and Drug Administration strengt regulerer alle kliniske undersøgelser , så at de potentielle emner er helt underrettes om alle forhold , herunder eventuelle bivirkninger , der kan opstå i en bestemt undersøgelse . Dette sikrer, at sundhedsrisici holdes på et minimum .
3 .
Kontakt en klinik , der tilbyder betaling for deltagelse i medicinsk forskning , og finde ud af om du er berettiget til undersøgelsen . Du skulle nu have , skriftligt , en forklaring af det kliniske forsøg , de risici, der er forbundet med retssagen og kvalifikationskrav. Du kan finde disse klinikker gennem tv og radio reklame eller klassificerede del af din lokale avis .
4 .

Find en medicinsk undersøgelse, der tilbyder yderligere erstatning, hvis du er nødt til at rejse til et andet område . Ved at opfylde visse fysiske krav, kan du få betalt for ekstra udgifter, såsom hotelophold , måltider og rejseudgifter . Det kan give en glimrende mulighed for at hjælpe de medicinske kredse og nyde en mini-ferie på samme tid .
5 .
Brug online-ressourcer , såsom Marsvin Få Betalt til at lokalisere kliniske forsøg og medicinsk forskning i dit område , der tilbyder økonomisk kompensation ( se Resources nedenfor ) . Disse hjemmesider kan gå dig gennem hele sign- up-proces, herunder de medicinske screening former , informeret samtykke aftaler og alle de oplysninger, du behøver at vide om mulige sundhedsmæssige risici og langsigtede bivirkninger .

gode råd og advarsler


 • Nogle kliniske forsøg studier tilbyde fag ekstra måder at få udbetalt i løbet medicinsk forskning , som mystery shopping programmer eller deltagelse i fokusgrupper .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.