hvordan man bliver en flåde admiral

Enhver militær karriere vil udgøre sin egen unikke sæt af forhindringer , men blive en Navy Admiral kan være en af de mest vanskelige . Dette mål kræver en evne til militær disciplin , politisk kyndige og en stor mental udholdenhed . Din fremgang vil afhænge af dit niveau af engagement og din vilje til tider gøre det vanskeligere valg
1 .
Deltag i US Naval Academy i Annapolis , Maryland . Selv om det er muligt at stige til rang af admiral efter at have været igennem Officer Candidate Skole , de fleste Navy admiraler kommer fra akademiet .
2 .
Vælg en militær erhvervsmæssig specialitet , der giver oprykning til rang af admiral lettest . Surface Warfare Officer er ofte det klogeste valg i denne henseende .

3 .
opretholde fysisk egnethed af højeste grad . Dette aspekt af en militær officer tal til hans generelle lejer og dybt påvirker hans forfremmelse til rang af Søværnets Admiral .
4 .
Frivillige videregående pligter , der giver dig mulighed for at træffe vigtige politiske forbindelser . Ingen Navy Admiral er uden hendes venner i meget høj steder .
5 .

Accepter oversøiske opgaver , når de får tilbudt . Disse typer af opgaver øge din ønskeligt for højere udstationeringer på grund af bredden af din erfaring .

gode råd og advarsler


 • Undgå at blive inddraget i politiske kontroverser , der kan plette din omdømme . Billedet er kernen i enhver vellykket militær karriere og for at få en forfremmelse til en Navy Admiral du nødt til at sikre dit billede er pletfri .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.