hvordan man bliver en general i hæren

En fire-stjernet Army General rækker over en generalløjtnant , men under en fem-stjernet general. Imidlertid er den almindelige af Army rang kun brugt i krigstid . Ifølge US Code der kan kun være 302 aktive pligt Generals ad gangen . Generaler skal gå på pension efter 40 års tjeneste
1 .
Start nederst , mobilisere i hæren som en privat eller gøre ROTC uddannelse i college (og endda Junior ROTC i high school ) for at få erfaring og rang før at mobilisere . Læg i timerne og tage et ansvar og muligheder for at arbejde dig op .
2 .
Forbered dig på at arbejde hårdt . Army ser for folk, der kan lede og håndtere pres . Selv om de tog dig til at blive på denne måde , ville det behoove dig, hvis du nulstillet i disse egenskaber før han kom i hæren .

3 .
Gør beslutninger hurtigt og præcist . Menneskers liv afhænger af en almindelig beslutningsproces og bevise for dem, der beslutter at fremme dig til rang af general skal føle, at du er i stand til at træffe beslutninger .
4 .
Gain luftfartøjscheferfaring . En generel fører soldater og ikke nogle få, men tusinder . Derfor , uddelegering og sikrer, at job på hånden er gjort, og udføres korrekt er mere end en underdrivelse af , hvad en almindelig opgave er samlet .
5 .

Bliv en ekspert på alle områder af Hær , såsom personale , Intelligens , Operations , eller Logistics . En generel ikke kun behov for at vide, hvad han skal gøre , men hvad hæren gør som en helhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.