hvordan man bruger et CPR- barriere enhed

CPR procedure bruger en blanding af kunstig åndedrag og brystkompressioner at gemme en patient , der lider af hjerte- eller respirationsstop. På grund af risikoen for udsættelse for smitsomme sygdomme , mange CPR praktiserende foretrækker at bruge en barriere enheden, mens leverer kunstigt åndedræt . En CPR barriere enhed kan anvendes til at begrænse luftstrømmen i den ene retning og undgå direkte kontakt mellem mundingen af ofret og mundingen af hans redningsmand
1 .
Roll offeret på hans ryg.
2 .
Udfør en " hage løft " for at åbne ofrets mund . Skub hovedet bagover , så munden hænger åben.
3 .

Kig ind i patientens mund for at se om du kan se nogen forhindringer . Du bliver nødt til at sørge for luftvejene er klare , før du forsøger at udføre hjertemassage .
4 .
Placer CPR barriere enheden over patientens mund . CPR barrierer kommer i to typer : en enkelt ark tyndt plastik eller en større pæreformet plastik apparat , der vil udgøre en forsegling omkring munden .
5 .
Deliver to hurtige " rednings vejrtrækninger " ved vejrtrækning i CPR barrieren .

6 .
Fjern barrieren enheden .

7 .
Udfør en cyklus af brystkompressioner og ventilationsanlæg . Efter 30 brystkompressioner , erstatte barrieren enheden og leverer 2 redning vejrtrækninger . Gentag denne cyklus , i overensstemmelse med de specifikke retningslinjer detaljerede af American Heart Association ( se Resources nedenfor) .

8 .
Fjern CPR barriere enheden , så snart som offer viser tegn på bedring . Det er almindeligt, at ofrene hoste eller gispe når bedring, så du ønsker at give dem masser af plads til at ånde . I mange tilfælde opstår opkastning .

gode råd og advarsler


 • Inden du bruger en barriere enhed til at udføre CPR , skal du sende nogen til at tilkalde hjælp . Få den opmærksomhed af en tilskuer , og anmode om, at de kalder 911 .
 • Det er muligt at købe bærbare CPR barriere enheder, der passer inde i en nøglering .
 • et CPR- barriere enhed er nogen fordel til den person , der modtager CPR . Det er udelukkende designet til at beskytte personer, der administrerer CPR . En barriere enhed ikke gøre CPR mere eller mindre effektive.
 • Du bør ikke bekymre bruge en barriere enhed , når udfører CPR på en nær ven eller et familiemedlem . Den nødvendige tid til at finde og bruge en barriere enhed vil kun forsinke CPR .
 • Manglen på en barriere enhed skal aldrig forhindre dig i at udføre CPR i en nødsituation . Truslen om smitsomme sygdomme er relativt lille i betragtning af den livreddende potentiale CPR .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.