hvordan man etablerer en ergonomisk arbejdsplads

Bundet til teknologi , tilbringer mange af os en stor del af vores vågne timer foran en computer . Uanset om du arbejder , e-mail eller shopping fra din PC , er det vigtigt at etablere en ergonomisk arbejdsplads design for at undgå udbrud af muskuloskeletale belastning og smerte

Du skal bruge: .
Ergonomisk stol
Fodstøtte .
Ergonomiske mus .
Ergonomisk tastatur .

Ergonomisk bakke .
Håndledsstøtte .
Konceptholder .


1 .

Vælg en robust , ergonomisk stol , der har en højdejustering og giver lændestøtte . Hvis din nederste del af ryggen ikke kan forblive i kontakt med stolen , når du sidder ned , skal du tilføje en lændestøtte pude . Når man sidder ved dit skrivebord, skal dine ben være en 90- graders vinkel eller mere med fødderne placeret på gulvet foran dig . Hvis dine fødder ikke komfortabelt nå gulvet , købe en fodstøtte til at placere under dit skrivebord .
2 .
Arranger alle kontorartikler og elektroniske enheder inden for rækkevidde af din stol , så du don ' t nødt til at stamme og strække at komme til dem . Placering af telefonen i nærheden af din computer på din ikke-dominerende side kan du besvare telefonen , mens du holder dominerende hånd på computermus .
3 .
Invester i en ergonomisk mus designet til at passe din hånd størrelse . Du kan finde en vifte af muligheder online , men du måske ønsker at besøge en lokal kontor forsyning butik for at afprøve forskellige modeller før du køber . Prøv en trackball mus der giver dig mulighed for at manøvrere på skærmen uden akavet løft fingeren , eller endda et tastatur med en indbygget rulle mus under mellemrumstasten . Når du er klar til at købe , kan du besøge Ergonomisk Ressourcer til at købe en mus , der minimerer håndled og hånd stamme og samtidig hjælpe dig med at opretholde produktiviteten ( se Resources nedenfor ) .

4 .
Opsæt din tastaturet på en ergonomisk bakke . Hvis du har brug for at placere den på skrivebordet , skal du sørge for toppen af tastaturet pister ned, og at du køber en håndledsstøtte for at minimere frugtblad tunnel komprimering . Du kan finde flere fodskamler at vælge imellem på AliMed hjemmeside ( se Resources nedenfor ) . Sørg for, at bakken har nok plads til din mus til at passe ved siden af tastaturet , som du kan stress dit håndled og skulder muskler ved hoppe frem og tilbage fra tastaturet til en akavet anbragt mus .
5 .
Placer tastaturet lige foran dig for at undgå at dreje akavet at nå det . Sørg for, at den er placeret tæt nok på din krop til at tillade dine albuer til at slappe af på dine sider , men ikke så tæt, at man skal holde albuerne bag dig . Som du skriver , skal albuerne hænge på 90- graders vinkler , og bør selv med dine håndled og centrum af tastaturet . Hvis du ikke kan opnå en ret-vinkel position på albuerne , justere din stol op eller ned i overensstemmelse hermed .
6 .

Sørg din skærm er justeret , så du er på udkig lidt ned i centrum , når dit hoved er i en neutral position og linet op direkte over dine skuldre .
7 .

Undgå overdreven hoved bevægelser ved at montere en konceptholder på skærmen eller ved hjælp af et staffeli-stil indehaveren placeret ved siden af skærmen . Eksperter siger , at spændinger i nakken er forårsaget af gentagne se mere end 6 grader til siden på din skærm .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er symmetriske nok , købe en mus velegnet til højrehåndede og venstreorienterede . Periodisk skiftende musen hånd reducerer chancen for din dominerende hånd at udvikle en overforbrug skade .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.