hvordan man får en hipporoller

En hipporoller er en anordning til let transport op til 20 liter vand på et tidspunkt og forbedre livskvaliteten for millioner af mennesker i uudviklede lande . Mange af disse mennesker må gå miles hver dag for at få vandet , de behøver. Der er to grundlæggende muligheder , at bruge til at få en hipporoller til dig selv eller til at distribuere dem

Importer en Hipporoller fra Sydafrika


1 .
Beslut , hvor mange hipporollers du ønsker at købe eller donere . Vær sikker på at afsætte ekstra midler til forsendelsesomkostningerne .
2 .
Kontakt Imvubu Projekter , CC i Sydafrika . I øjeblikket er alle hipporollers fremstilles i Sydafrika og skal importeres . Kan du finde kontaktoplysninger for Imvubu projekter i de ressourcer i denne artikel .

3 .
Importer hipporoller fra Sydafrika . Forsendelsesomkostningerne for hipporollers er høje på grund af deres voluminøse størrelse . En 20 fods container kan indeholde ca 175 hipporollers og en 40 fods container kan skibet op til 350 hipporollers .

Fremstilling Your Own Hipporoller


1 .
Find en donor til tilbage projektet økonomisk . Fleste områder, hvor behovet hipporollers er frygtelig dårlig , så de ikke vil være i stand til at kompensere dig for udgifter til leverancer , produktion og distribution . Realiseringen hipporollers er en arbejdskraft af kærlighed .

2 .
Etablere en licensaftale med Imvubu Projects , CC at fremstille hipporollers . Når en aftale er lavet , kan en plante og komplet uddannelse til rådighed for at gøre hipporollers . Find kontaktoplysninger i ressourcerne nedenfor .
3 .
Fremstilling af hipporollers ifølge Imvubu projekter 'retningslinjer . Importere råvarer til fabrikken , hvor produktionen og distributionen sker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.