hvordan man forbereder en strømsvigt

Du altid skal være forberedt på enhver nødsituation , herunder et tab af elektricitet . Hvis du er smart , vil du ikke vente på en strømafbrydelse at forekomme før samling den nødvendige forsyninger . Husk , hvis strømmen går ud pludselig i dit nabolag , vil der være en masse andre mennesker på de lokale butikker køber basale nødforsyninger . Den butikshylderne vil tømme hurtigt , så vær klog og på forhånd forberede

Du skal bruge: . .
nødforsyninger Kit


1
Køb nødvendige leverancer før der opstår en nødsituation . Vær sikker på at holde flere batteridrevne lygter og lanterner i dit hjem . Og glem ikke at holde en levering af ekstra batterier ved hånden så godt. Et batteri -drevne radio er en god idé , også .

2 .
Stock op på dåse varer og andre nonperishable fødevarer . CDC anbefaler at holde mindst en tre-dages levering af mad og vand på hånden . Hold også en manuel dåseåbner handy , foruden engangs tallerkner og kopper og plast spise køkkenredskaber. Hvis du har en udendørs gas grill , holde det være lettilgængelig til brug året rundt .
3 .
Sørg for at din nødsituation fødevarer indeholder ekstra vand på flaske . Igen bør du holde et minimum af en tre-dages levering-. ophævelse en gallon vand om dagen for hver person i husstanden
4

Hold nogle kontanter på hånden , som ATM maskiner og kreditkort scannere vil ikke fungere , hvis strømmen går , især hvis udfald er meget udbredt.
5 .
Store soveposer og masser af ekstra tæpper , sammen med varm , tung tøj . Hvis udfald forekommer under koldt vejr , og du har ingen backup varme fra en pejs eller brændeovn , vil varme tæpper og tøj kan et must . Et batteri -drevne plads opvarmningsanlægget er en anden mulighed .
6 .
Saml en førstehjælp kit og investere i flere brandslukkere til dit hjem . Vær sikker på , at enhver hardwired røgalarmer altid har arbejdet batterier på plads . Det skader aldrig at holde en fuld tank af gas i bilen heller. I tilfælde af , at magt er ude for en længere periode , efterhånden kan det være nødvendigt at søge ly andetsteds .

7 .
Slut mindst én telefon med ledning i dit hus. Hvis du kun har en mobiltelefon , holde en auto -adapter på hånden for at genoplade telefonen .

gode råd og advarsler


 • Ældre voksne bør oprette et netværk af familie , naboer og venner i det tilfælde, at en strømafbrydelse opstår, og er behov for bistand . Seniorer bør holde mindst en 10-dages levering af al medicin ved hånden til enhver tid .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.