hvordan man kan advare lovgiverne til økosystem bekymringer

Hvis du er bekymret for , hvordan en verserende lovforslag vil påvirke din lokale økosystem , skal du få din stemme hørt af de mennesker, der stemmer om, hvorvidt eller ikke at beskytte miljøet

Vælg en måde at kontakte din repræsentant


1 .
Giv din repræsentant et opkald . Du må ikke komme til at tale med din repræsentant direkte , men han vil have flere mennesker på personale besvare telefoner og optælling af svarene.
2 .
Skriv et brev eller e-mail om din bekymring over miljøet . Igen , kan denne ikke garantere , at din repræsentant vil læse det , men en aide vil . Der er altid muligheden for, at aide vil give det videre til din repræsentant .

3 .
Lav en aftale med din repræsentant for at drøfte din miljøhensyn . Du kan få prioritet , hvis du forsøger at lave en aftale i person , men du kan altid ringe til hende kontor forhånd at bede om en aftale for at drøfte miljøet og dine bekymringer med et økosystem .
4 .
Prøv at fange din repræsentant forlader arbejdet . I store jurisdiktioner , kan dette være den eneste måde du kan personligt møde din repræsentant uden en aftale .
5 .

Alert en avis til dine bekymringer . En måde at få en repræsentant opmærksomhed på et miljømæssigt problem er at generere nyhedsdækning . For lokale emner , ringe til dit lokale samfunds papir . For større spørgsmål , forsøge at få større papirer til at tage om emnet .
6 .
Arbejde for en lobbyist gruppe , såsom Sierra Club . Lobbyister kan få aftaler lavet med en repræsentant og hans personale lettere end en enkelt borger .

Craft en præsentation for at fange opmærksomheden


1 .

Kom til det punkt . Uanset om du skriver et brev om et lovforslag eller optræde som en lobbyist , angive din vigtigste punkt først . I én sætning , beskrive hvad , hvor , og hvorfor din bekymring for beskyttelsen af miljøet . Ved at sætte dine vigtigste oplysninger først , er du garanterer, at din repræsentant får point .
2 .
Aflever din klage med tillid . Igen , dette gælder, uanset at tale eller skrive . Taler som om du var en ekspert i økosystemet og skrive ved hjælp af aktive verber .
3 .
Fortæl din repræsentant , mere end en gang , hvordan du gerne vil have ham stemme om lovforslaget . Sikker på at du kan aflevere dine point -of -view på et lovforslag , men indtil du fortælle din repræsentant præcist hvordan du vil gerne have ham til at stemme , kan du ikke garantere , at dit budskab fik igennem.

4 .

Mind dine manerer . Hvis du nærmer dig en repræsentant om et lovforslag om miljø , du en chance for at få børstet væk eller ignoreret . Forbliv persistente , høflig og afslappet . Hold forsøger at få din repræsentant opmærksomhed .

gode råd og advarsler


 • Du kan finde kontaktoplysninger til din repræsentanter på internettet . Tjek din tilstand regering hjemmeside for de lokale og føderale fortegnelser repræsentanter , som vil stemme på et bestemt lovforslag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.