hvordan man kan advare producenterne til økosystem bekymringer

Virksomheder i dag bruger mange invasive fremstillingsmetoder , der i sidste ende kan skade økosystemet. Det er vigtigt at advare virksomheder med denne praksis , så de kan identificere og regulere disse metoder til at forebygge ødelæggelse af miljøet . Hvis du gør det hjælper holde rederierne ansvarlige for de skader, de skaber
1 .
Skriv til virksomheden og spørgsmålstegn ved deres indflydelse på økosystemet . De fleste virksomheder en e-mail adresse eller telefonnummer til rådighed for kunder med spørgsmål eller bekymringer .
2 .
Bed om et møde med virksomhedens ledelse . Dette giver dig en chance til at advare en person , der kan gøre en forskel i virksomheden og har en indflydelse på , hvordan ting gøres .

3 .
Indsend en klage til din lokale miljøagenturer . Regeringsorganer har de ressourcer og tid til at undersøge dine krav . Hvis de finder dem til at være sandt , kan selskabet ansigtet sanktioner .
4 .
Start en gruppe til at løse dine økosystem bekymringer . Virksomhederne er mere tilbøjelige til at lytte , når du viser , at andre mennesker deler dine synspunkter . Uniting vil give din mening større vægt .
5 .

Opret et andragende anbefaler økosystem beskyttelse . I nogle tilfælde har andre allerede startet en bevægelse i retning af forandring . Sørg for , at du er enig med beskeden andragendet er at sende og husk at spørge om eventuelle krav andragendet måtte have .
6 .
Deltag i et protest udviklet til at advare selskabet om dine bekymringer . Så længe det er fredeligt , protesterede kan være en effektiv og nem måde at få en virksomheds opmærksomhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.