hvordan man kan afgøre falsk medicinsk overbevisninger

Vi har alle fået at vide, at et æble om dagen holder lægen væk . Offentligheden i virkeligheden ikke tror et ord af denne udtalelse , men stadig spise et æble om dagen . Nogle gange er selv læger narret af medicinsk misinformation . Tag et kig på syv overbevisninger , som er generelt og fejlagtigt troede at være sandt
1 .
Drik mindst otte glas vand hver dag . Der er ingen videnskabelige beviser til at støtte denne henstilling . Faktisk kan for meget vand drikker være fatalt .
2 .
Vi bruger kun 10 procent af vores hjerne . Moderne medicinsk billedbehandling viser , at der ikke er nogen region i hjernen, der er inaktive .

3 .
hår og negle fortsætter med at vokse efter døden . De er ikke , dehydrering af kroppen og tilbagetrækningskraften af huden gør det ud så .
4 .
Reading i svagt lys ruiner dit syn . Det kan belaste øjnene og forårsage ubehagelige tørhed , men effekten er midlertidige . Der er ingen varig virkning på øjet funktion eller struktur .
5 .

Barbering får hår til at vokse tilbage hurtigere og grovere . Talrige undersøgelser har vist, at dette er forkert . Barbering kan fjerne de finere , synes koniske ender af håret , som gør skægstubbe grovere .
6 .
Mobiltelefoner er farlige på hospitaler . Der er ikke meget dokumentation til støtte idéen om, at mobiltelefoner forstyrrer medicinsk udstyr .
7 .
spise kalkun gør folk døsig . Tryptofan , en aminosyre , er en form for en sove støtte . Tyrkiet indeholder tryptofan , men så også gør kylling og oksekød . Søvnighed efter et kalkunkødmel skyldes sandsynligvis en omlægning af blod og ilt flow fra hjernen til maven under fordøjelsesprocessen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.