hvordan man kan anvende en slynge

Du kan finde dig selv i en situation, hvor en person har skadet deres arm , og du skal anvende en slynge . Skader på en arm sådan en forvridning eller fraktur skal have en slynge . Dette hjælper immobilisere armen og forhindrer en person fra et uheld at flytte armen som kan forårsage smerte og yderligere skade

1 .
Find materiale til brug som en slynge . Hvis du har en førstehjælpskasse det kan have materiale, der er beregnet til slynger eller en bandage , der kan bruges . Hvis du ikke har et sæt et stykke tøj vil gøre . Det kan være revet og gjort til en slynge .

2 .
Placer armen . Har den tilskadekomne hvile deres arm på deres underliv . Hvis det er muligt og ikke forvolde skade tillade dem at bøje deres arm ved albuen . Albuen skal være en halvfems graders vinkel . Husk, gør ikke noget, der forårsager ekstrem smerte .


3 .
Fold sejlet ind i en trekant . Placer sejlet mellem de sårede arm og personens krop . Albuen skal hvile på toppen af sejlet .

4 .
Træk en gratis ende af slyngen op over modsatte skulder af de tilskadekomne armen . Tag den anden ende af slyngen og drapere det over såret armen og op over den samme skulder . Tie sejlet i en løs knude i nakken .

5 .

Juster sejlet som er nødvendig for komfort . Håndled skal være lidt højere end albuen . Hold udsatte fingre , som vil give dig mulighed for at kontrollere bevægelsen .

6 .
Tjek pulsen på håndleddet af de tilskadekomne armen . Du er nødt til at bestemme , at der er tilstrækkelig omsætning i armen .

gode råd og advarsler


 • Husk sejlet er kun en midlertidig måde at forhindre, at armen i at bevæge sig . Offeret bør søge lægehjælp så snart som muligt .
 • Overvej at bruge en ekstra bandage til at binde armen til stammen . Sæt bandage omkring brystet og den sårede arm for at stabilisere armen . Efterlad den ikke skadede arm fri .
 • må ikke binde sejlet for stram i halsen . Dette vil lægge et pres på halsen og kan også forårsage smerter i såret arm eller skulder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.