hvordan man kan beskytte sig , hvis der følges hjem

Det er bedst at undgå at gå eller køre alene efter mørkets frembrud . Chancerne for at støde på en farlig person , der ønsker at gøre dig skade stiger om natten , fordi der er færre mennesker rundt og mørket giver en følelse af sikkerhed for voldsudøveren . Når du skal være ude om natten alene , sørge for at altid være opmærksom på dine omgivelser

mens du går hjem


1 .
krydser gaden og varsel for at se om den person, du har mistanke om følger dig også kors.
2 .
Gå til et godt oplyst område så hurtigt som muligt . Hvis der er en forretning i nærheden af , såsom en butik , der er åben , gå ind i butikken . Hvis der ikke er en forretning omkring , fortsætter med at gå og hvis den person følger dig kommer tættere på, begynder at køre . Hvis du har brug for at tiltrække opmærksomhed , råber " Fire ".

3 .
Fortæl person indersiden af virksomhed, du bliver forfulgt og bede om at bruge telefonen til at ringe til politiet .

4 .
give politiet med så nøjagtig en beskrivelse som muligt af den person , der fulgte dig, hvis den mistænkte forlader før politiet ankommer . Det er også godt , hvis du kan fortælle politiet , hvilken retning han går i , da han forlod din placering .

mens man kører hjem1 .
Skift retninger og begynde at køre den anden vej . Vær opmærksom at se, om bilen stadig efter dig .
2 .
Kør til det nærmeste politi i Fire Department , hvis der er en i nærheden. Blæs i luren , når du kommer ind i indkørslen , hvis den anden bil trækker i bag dig . Hold blæser i luren , indtil en politi eller brandvæsen mand kommer ud af bygningen for at hjælpe dig .
3 .

Træk i et godt oplyst parkeringsplads af en virksomhed , der er åben , hvis der ikke er en i nærheden af politiet eller Fire Department . Igen , ikke kommer ud af din bil . Blæs i luren til at tiltrække opmærksomhed og vente for folk at komme ud af virksomheden for at hjælpe . Chancerne er gode , at når du begynder at tiltrække opmærksomhed den person, efter dig blade .
4 .
ringe til politiet fra din mobiltelefon eller bede om at bruge telefonen i virksomheden . Giv politiet mærke, model og farve af bilen , der var efter dig . Det er også godt , hvis du kan fortælle dem det nummerpladen , den retning, som bilen gik da det forlod dig , og en beskrivelse af føreren , hvis du var i stand til at se hende .

Tips og Advarsler


 • Bær ikke hovedtelefoner , når du går alene . Hovedtelefoner forhindre din fra at kunne høre hvad der foregår omkring dig .
 • Aldrig gå hjem , hvis du bliver forfulgt . Selv hvis din familie er hjemme , og du føler, at de er i stand til at hjælpe med at beskytte dig . Det er vigtigt ikke at lade den person efter dig vide hvor du bor .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.