hvordan man kan bidrage til det vilde vest institut

Hvis du er en elsker af naturen og ønsker at se skovarealer og bjerge beskyttet , Go West og du kan finde en græsrodsbevægelse til at gøre netop det . Det Vilde Vesten Instituttet er afsat til at redde den naturlige skønhed af den nordlige Rocky Mountains . Lær hvordan du kan blive en bidragyder til denne beskyttelse organisation
1 .
Vælg et program til støtte . Det Vilde Vesten Instituttet har flere . Programmerne er alle drevet af forskellige enkeltpersoner , som kan nås enten via e-mail eller telefon .
2 .
Kontakt Cameron Nacify ved at ringe til (406 ) fra 542 til 7. 343 eller sende en mail til Cameron @ wildrockies . org for at søge oplysninger på økosystemet Defense Program . Dette program er designet til at holde US Forest Service i overensstemmelse med de gældende regler . De fungerer som en vagthund for det vilde vesten instituttet .

3 .
Deltage i Watershed og Wildlife Fire Restaurering Program . Det Vilde Vesten Instituttet har forskellige programmer rundt om i Rockies at genoprette landet i den hurtigst mulige måde . De har også fokus på brændstof reduktion i fællesskaber . Du kan donere din tid til et af mange projekter denne gren af organisationen har . Ring til Jake Kreilick på (406) 542-7343 eller e-mail ham på jkreilick@wildrockies. org .
4 .
kæmper for at holde nogle områder af Rocky Mountains roadless hvis du donere til Roadless Rockies arm af det vilde vesten Institute . Der er mange undergrupper , der ønsker at beskytte det naturlige skønhed for vandrere og naturelskere . Ring til instituttet på (406) 542-7343 eller e-mail info @ wildwestinstitute . org for at finde ud af hvordan du en hjælper .
5 .

Tilmeld dig på deres hjemmeside at tilbyde monetære donationer . Du kan donere til det vilde vesten Institut månedligt , kvartalsvis , halvårligt eller blot en gang . Du kan bruge Mastercard , Visa , Amex eller Discover Card og gøre online- donation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.