hvordan man kan bo sikkert i løbet af et jordskred

Jordskred er meget alvorlige geologiske fænomener, som skyldes erosion , voldsom regn , jordskælv og vulkanudbrud . De kan ske i alle 50 stater og forårsage 25 til 50 dødsfald og tusinder af kvæstede hvert år . At være ordentligt forberedt kan redde dit liv . Læs videre for at lære at bo sikkert i løbet af en jordskredssejr
1 .
Kontakt det lokale politi , brandvæsen og offentlige arbejder afdelingen . De vil være i stand til at sende hjælp til de ramte område .
2 .
Bliv indendøre hvis det allerede er der. Gå i dækning under et stykke kraftigt møbler, såsom et bord eller et skrivebord .

3 .
Flyt ud af stien til den mudflow eller jordskred , hvis udendørs under jordskred . Kom til højtliggende straks , bevæger sig i en retning væk fra stien til jordskredssejr . Run for ly, hvis snavs og sten kommer . Hvis ingen bygning er i syne , at lede efter en gruppe træer skjule sig i. Curl ind i en stram kugle , med hovedet dækket , hvis husly er ingen steder at finde .
4 .
Brug en bærbar radio for at lytte til de lokale radiostationer . Stationerne vil sende op til dato oplysninger om nødsituationen .
5 .

Vær opmærksom under kørslen . Dæmninger nær den side af vejen er meget farlig . Mudder , faldende sten og kollapsede veje er tegn på en jordskredssejr . Hvis kørsel i løbet af en jordskredssejr , hurtigt køre op ad bakke og væk fra stien til jordskredssejr .
6 .
Observer området for faldne nytte stave eller elektriske ledninger , og kontakte myndighederne , hvis dette er sagen . Undgå elektrisk stød ved ikke at røre ved ledninger eller træde i vand i nærheden af ledningerne .
7 .
orientere naboer , som kan blive berørt af jordskred . De kan ikke være klar over , hvad der foregår , især hvis det er i løbet af natten . Lade naboerne kender faren kan hjælpe med at redde deres liv . Også , hjælpe dem evakuere deres hjem , hvis det er nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.