hvordan man kan bo sikkert omkring bier

Bier er nyttige insekter , og er normalt ikke aggressive , hvis de forstyrres . Selv en sværm af bier vil sjældent brod mennesker . Dog Africanized bier er næsten identisk med regelmæssige honningbier og er stærkt etableret i visse områder af det sydlige USA . De har tendens til at være mere aggressive
1 .
øje med bier , når du er udendørs . Hvis du hører summende , se på, hvis flere bier forlader eller kommer ind i samme område . Hvis det er tilfældet , kan det betyde, at der er en sværm eller rede af bier . Indtast udhuse og skure omhyggeligt , hvis du har mistanke om at der kan være en rede .
to .
Undersøg området grundigt, inden du fyre op støjende udstyr såsom plæneklippere eller motorsave .


3 .
Check omhyggeligt for reder , før du pen eller binde op husdyr og kæledyr .
4 .
Undersøg mulighederne rugende områder som ydervægge og med øjnene af dit hus og udhuse mindst en gang eller to gange hver uge fra forår gennem falde . Fjern noget nær bygninger , der ligner en mulig redeplads , herunder dåser , spande , tømmer pæle eller gamle dæk .

5 .
installere hardware klud skærme over ventilationskanaler , nytteværdi kasser , rainspouts og enhver andre hulrum i dit hjem . Forsegle alle huller større end 1 /8 tomme i diameter .
6 .
Beskyt dit ansigt og øjne så meget som du kan, og komme væk så hurtigt som muligt, hvis du støder på en sværm af bier . Må ikke stå stille og aldrig SWAT på bierne , da dette kun vil gøre dem mere aggressive . Kør til en bygning , lastbil eller bil , men ikke gemme sig i vand eller børste . Når det er sikkert at gøre det , kalder en skadedyrsbekæmpelse selskab eller en biavler til at komme og fjerne sværmen .

gode råd og advarsler • Hvis du er allergisk over for bi- svier , skal du sørge for en brod kit er til rådighed på alle tidspunkter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.