hvordan man kan dø som følge af eksponering

I denne alder af øjeblikkelig kommunikation og avanceret rednings -teknologi , er de tilfælde af dødsfald som følge af eksponering , såsom hypotermi , mere sjældent . Der er dog stadig betydelig eksponering risici , nogle, som er direkte produkter af teknologi . Vide, hvordan folk dør af eksponering hjælper dig med at forhindre en livstruende situation

Du skal bruge: .
mørkt tøj


1
Få mistet eller vandre ind . en region eller område, hvor du er usandsynligt, at modtage hjælp . Skovbevoksede eller jungle dækkede områder holde dig ude af syne fra potentielle redningsmænd . Men , store åbne rum såsom tundra , ørken eller havet øger også chancerne for at dø af eksponering , da klimaet er barskere og den søgbare areal større .

2 .
Hold dig selv som afdækket som muligt , da solen vil have en meget alvorlig indvirkning på din velvære og i høj grad øge chancerne for, at du dør af eksponering . Hvis der er vand omkring , gør dig våd , da selv i varmere klimaer bliver våd iler hypotermi , som hurtigt forårsager dødsfald som følge af eksponering .
3 .
Renovation næringsstoffer og mere kritisk , vand, da en mangel på grundlæggende ernæring svækker din evne til at bekæmpe infektion , modstå hypotermi og endda stadig bevidst . Hvis du er på havet , drikke nogle havvand , som har en forgiftning virkning på den menneskelige krop og vil forkorte den tid er nødvendig for at dø af eksponering .
4 .

Søg ud eksponering fra kemiske eller radioaktive forgiftning ved at komme så tæt som muligt på giftige stoffer . Udsættelse for stråling uden behandling er en sikker måde at dø af eksponering selvom det kan tage længere tid end langvarig udsættelse for giftige kemikalier .
5 .
Få udsat alene . Modregning i potentielt farlige terræn , eller endda ellers sikkert land i løbet af potentielt farlige vejrforhold , uden at en kammerat vil gøre dig sårbar over for døden ved eksponering . Dine chancer øges, hvis du ikke medbringer overlevelsesudstyr eller et middel til kommunikation , og du har ikke fortalt nogen, hvor du var i gang .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.