hvordan man kan drikke uden at blive fuld

Dette er en artikel, hvori jeg forsøgte at forklare , steo for trin , alle snyder ikke at få drukket , når du drikker ud med vennerne
1 .
Den bedste måde at drikke uden at få fuld er selvfølgelig at drikke ikke-alkoholiske drikkevarer ellers har et eller to drinks bare for at være social , når du går ud med vennerne . . Anyway, hvis du ønsker at drikke meget , kan det hjælpe at drikke en masse vand
Jeg tror, at der er andre flere skridt til, hvordan drikke uden at blive beruset .
to


1) Prøv at begrænse dig selv , og hvis du ikke er god med selvkontrol bare gå ud med nogle venner og spørge en af dem at stoppe dig efter så mange drinks . Hvis du har drukket i lang tid, du bør vide , at er din grænse .
3 .
2 ) Det andet trin er mere simpelt. Hvis du ikke er i stand til at stoppe dig , bare medbringe ikke mange penge at købe så menuen drinks , som du kan holde . .
4
3 ) Det tredje vigtige skridt er syntetiseret af dette slogan : " spiritus før vin og du vil være fint , vin før spiritus og du vil blive sygere " <. br >

5 .
4 ) Sandsynligvis den bedste ting at gøre , er at have et godt glas mælk til linje maven , før du går ud . Så kan du have en anden , når du kommer hjem , på den måde dine forældre ville ikke føle din lugt .
Hvis du ikke vandtrug ikke forsøger at hænge med folk , der drikker hele tiden kan give dig højere tolerance .
6 .
5) Hvis du ikke er meget godt at drikke vin , kan du prøve med den øl, der har generelt halvdelen af alkoholen som normalt øl , afhængig af mærke .
<. br > 7

6) Endelig den vigtigste mener er den følgende : Hvis du har besluttet at gå ud med vennerne at drikke en masse , skal du have spist noget før , ellers vil du føle dig dårligt langt tidligere .

gode råd og advarsler


 • Måske hvis du respekterer disse små regler , vil du ikke blive beruset , når du går ud med vennerne .
 • Så vil jeg anbefale dig ikke at køre , hvis du er beruset ! En ting er at komme hjem beruset , og når er at imødekomme en bedemand . . .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.