hvordan man kan evakuere under en katastrofe

Hvis du er involveret i en katastrofe eller nødsituation i dit samfund er det vigtigt at kende de korrekte procedurer . Hver by og amt har beredskabsplaner på plads , og de har kortlagt ruter i tilfælde af et behov for evakuering . Der er nogle vigtige skridt for at følge efter, hvis du bliver bedt om at evakuere et område . Det er bydende nødvendigt, at din familie ved, hvad de skal gøre når du bliver spurgt at evakuere . Her er nogle skridt til at følge , hvis du har brug for at evakuere området under en katastrofe

Du skal bruge: .
Vehicle ( personbil eller offentlig transport hvis den er tilgængelig ) .
Radio ( autoradio eller radio fra dit katastrofe kit ) .
Katastrofe levering kit .
72 timer kits .

Andre leverancerne din familie medlemmer kan ikke undvære ( medicin mv
) .


1 .
Saml din familie . Sørg for, at alle er tegnede sig for og hjælpe naboer , hvis nødvendigt. Etablere et mødested før tid , så alle familiemedlemmer , hvor de skal gå i en nødsituation .

2 .
Grib din katastrofe levering kit og andre nødsituationer væsentlige . Sørg for at du har medicin og andre forsyninger , der er nødvendige for din familie medlemmer at overleve .
3 .
Hop i bilen og fortsæt til at evakuere byen gennem kortlagt rute . Stil ind på din radio til Emergency Alert System ( EAS ) kanal , og følg instruktionerne givet af nødsituation embedsmænd . Det er en god idé at kortlægge mulighed for to evakueringsveje fra dit hjem.
4 .

Bevar roen, og ikke forsøge at tage genveje . Vær tålmodig og forventer trafikforsinkelser.
5 .
Gå til evacuee modtagelsescenter eller offentlige tilflugt uden for truede og vente yderligere instrukser fra beredskabsmyndighederne .

gode råd og advarsler


 • Private køretøjer er typisk den primære middel til evakuering . Hvis du ikke ejer en bil, så er du nødt til at sørge for at evakuere med en ven eller finde den nærmeste transportmiddel .
 • Planlægge , så du er forberedt på evakuering . Sørg for, at alle familiemedlemmer , især børn undervises i god tid , så de forbliver rolig og kan håndtere situationen.
 • Følg anvisningerne fra nødsituation embedsmænd og ikke forsøge at tage sagen i egen hånd . Ophold på højre evakuering ruten og ikke forsøge at skabe en genvej .
 • køre sikkert.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.