hvordan man kan få en and , dække og holde jordskælv bor hjemme

Hvis du bor i et område udsat for jordskælv , er det vigtigt at være forberedt til at beskytte dig selv og din familie skal et jordskælv opstår . Et af de vigtigste måder at gøre dette er at have en and , dække og holde jordskælv bor i dit hjem med jævne mellemrum . En boret som dette lærer du og din familie , hvor hen, og hvad man skal gøre i tilfælde af et jordskælv , mens derhjemme . Faktisk praktiserer denne øvelse vil gøre det helt naturligt at gøre det rigtige uden at gå i panik , hvis du nogensinde står over for en alvorlig jordskælv .
1 .
Gå din familie gennem beslutningsforslag af boret før praktiserer i realtid . Påpeg steder , der er acceptable for at skjule og vente ude et jordskælv .
2 .
Set scenen ved at tale med dine børn om , hvad et jordskælv lyder og føles. Hvis dine børn aldrig har oplevet et jordskælv , de måske ikke umiddelbart vide, hvad der sker , når man optræder . Fortæl dem, at når et jordskælv begynder det lyder som en lav rumlen , der vokser højere og gulvet begynder at bevæge sig.

3 .
Shout , at der er et jordskælv for at starte boret . " Jordskælv ! Duck og dække ! " er en god sætning at bruge , fordi den fortæller præcist , hvad de skal gøre.
4 .
falde til gulvet . Kom ned på gulvet er sikrere , fordi det forhindrer dig i at falde , når de forsøger at flytte .
5 .

kravle under en robust skrivebord eller møbel som en tabel . Hvis der er nogen steder at kravle ind under , sætte ryggen op mod en indervæg , træk dine knæ i brystet og dække dit hoved med armene .
6 .
Narrate hvad der sker i løbet af jordskælvet , så alle bliver i øjeblikket , og har en idé om , hvad de kan forvente under en reel jordskælv . For eksempel kan du sige " hele rummet ryster ! Retterne er ned til gulvet . Furniture glider på gulvet . Du hører høje lyde overalt !
7 .
Hold på møbler , indtil ryster stopper . Hvis du ikke er under et møbel , bare holde din beskyttelse position . Et jordskælv kan vare et minut eller mere , så en boremaskine bør være mindst så længe .

8 .
Angiv , at jordskælvet er ophørt.
9 .
langsomt kommer ud fra dit skjul og syn skaden at afgøre, om og hvordan du skal få ud af dit hjem .

gode råd og advarsler • Gentag and , dække og holde boret flere gange i løbet af året at holde informationen strøm i alles hoved .
 • Hvis et jordskælv sker, når du er i sengen , bør du blive, hvor du er , og dække dit hoved med din hovedpude .
 • Under et jordskælv i dit hjem , bør du altid holde sig væk fra vinduer , højt møbler og genstande hængende på væggen eller loftet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.