hvordan man kan felt -strip en cigaret

Branden skader ved et cigaretskod , der ikke er slukket , kan være ødelæggende for mennesker og dyr . Selv en cigaretskod , der er blevet sat ud bidrager til kuldet problem , at står over for mange byer og bydele . En enkel løsning på disse problemer er at felt-strip en cigaret . Find ud af hvordan du kan styre kuld af field- stripning din næste cigaret
1 .
Stub en cigaret på en hård overflade for at slukke den, når du er færdig ryger det .
2 .
Dobbelt -tjek for at sikre, at der ikke er tilbage gløder i cigaret . Hvis der stadig er gløder fortsat stub cigaretten , indtil det er helt ude .

3 .
forsigtigt banke den tobak ud af cigaretten , som stubbing den mod en hård overflade .

4 .
Rul resterende del af cigaretter over filteret i mellem fingrene til at løsne nogen form for tobak , der stadig er fast inde i cigaretten .

5 .

Fortsæt med at stub og rul cigaret , indtil alle tobak er blevet fjernet . Du vil stå tilbage med filteret og papiret , der holdt tobakken .
6 .
Læg cigaretpapir og filter ind i en skraldespand til at disponere over det . Hvis du ikke har adgang til en skraldespand , satte papir og filteret tilbage i din cigaretpakken eller et andet sted, hvor du kan disponere over det senere .

gode råd og advarsler • aldrig smide et cigaretskod i en skraldespand uden field- tømte den . Gløderne , der stadig kan være tændt inde i cigaretskod har en meget god chance for at starte en brand .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.