hvordan man kan følge den korrekte sats for CPR brystkompressioner

Vide hvordan man gør CPR er meget vigtigt , selvom du håber du aldrig behøver at . En af de sværere ting at gøre med CPR følger den korrekte sats for brystkompressioner . De fleste mennesker gør dem alt for langsomt eller forkert . Men hvis du holder et par ting i tankerne , er det nemt at gøre det rigtige på CPR brystkompressioner
1 .
planer om at gøre omkring hundred brystkompressioner pr minut . Det betyder, at du laver næsten to pr sekund eller otte hvert femte sekund .
2 .
Tæl det ud som du gør dem . Dette kan bidrage til at sikre dig holde et støt tempo , og ikke gøre dem for hurtigt eller for langsomt .

3 .
Undgå at gøre brystkompressioner så hurtigt, at du ikke gør det muligt at brystet til rekyl eller rebound . Når du laver brystkompressioner , er du dybest set tvinge hjertet til at pumpe blod igennem den. Du skal give tilstrækkelig tid til hjertet at tømme og fylde mellem komprimeringer .
4 .
Gå ned omkring en halv til en tredjedel dybden af brystet .
5 .

Må to vejrtrækninger efter at gøre tredive komprimeringer og derefter starte kompressioner igen . Du ønsker at gøre fem cyklusser , før at finde en telefon . Hvis det er et barn eller et lille barn , og du ved, der er ingen hoved eller nakke skade , tage dem med dig , som du tilkalde hjælp. Fortsæt med CPR , indtil hjælpen kommer .

gode råd og advarsler


 • For fuldstændig information , tage en American Heart Association CPR klasse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.