hvordan man kan følge den nyeste medicinske forskning i diabetes

Med den seneste stigning i antallet af diabetes tilfælde indberettes hvert år i USA , er mere tid bliver brugt på fastsættelsen af årsagerne til sygdommen , og hvordan man skal behandle det med succes . Med gennembrud rapporteret hyppigere hos diabetes forskning udgivelser , er det vigtigt at følge de seneste resultater i et forsøg på at stoppe epidemien
1 .
Bestem en gren af diabetes forskning til følge . Hovedparten af forskningen har fokuseret på den pludselige stigning af tilfælde i USA , der kan være knyttet til tilsætningsstoffer , såsom hydrogenerede olier og high- fructose corn syrup . Yderligere medicinsk forskning har været afsat til forbindelserne mellem diabetes og andre sygdomme som Alzheimers sygdom , hjerte-kar- sygdomme og slagtilfælde .
2 .
Spørg din læge til at hjælpe dig følge den nyeste medicinske forskning på diabetes . Din læge kan hjælpe dig med adskille teorier og radikale undersøgelser fra solid , praktisk forskning, der udføres over hele verden , herunder forskning i kost og motion regimer , der producerer resultater .

3 .
Gør dig bekendt med nogle af de forskningsresultater , der udføres blandt diætister og alternativ medicin eksperter i behandlingen af diabetes . Mens mange påstande uden for medicinske etablering ikke er understøttet af videnskabelige beviser , der er mange naturlige fødevarer , kosttilskud og urter , der har en effekt på blodsukkeret .
4 .
Find ud af hvordan den medicinske forskning i diabetes bruger computermodeller til ikke blot at forudsige forekomsten af sygdommen i den almindelige befolkning , men også at behandle og håndtere sygdommen så godt. For eksempel har den amerikanske Diabetes Association designet Realab , som er en intelligent computer -model , og de tilbyder dette værktøj til enhver medicinsk forskning facilitet , der arbejder på en kur mod diabetes .
5 .

Besøg hjemmesiden for American Diabetes Association til at følge de aktuelle tendenser i diabetes forskning ( se Resources nedenfor ) . På hjemmesiden tilbyder links til forskellige tidsskrifter , der dækker diabetesforskning , samt nyheder om fremskridt og gennembrud i studiet af sygdommen . Du kan også få mere information om at deltage i lokale workshops om det nyeste inden for diabetes forebyggelse og uddannelse og endda frivilligt din tid til at hjælpe årsagen .

gode råd og advarsler


 • American Diabetes Association har øget sin støtte til diabetes forskning i de sidste 8 år , fra 18 millioner dollars i 1999 til over 46 millioner dollars i 2007 . Dette er i direkte reaktion på den epidemi af voksen- debut diabetes i USA

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.