hvordan man kan følge den nyeste medicinske forskning i genetik

Takket være forskning inden for genetik , videnskabsfolk er nu i stand til at studere sygdomme på molekylært niveau og lære mere om årsager og behandlinger . Gennem genterapi , har lægerne været i stand til at gøre fremskridt i behandlingen af sygdomme som kræft, hjertesygdomme og diabetes . Ved at følge den nyeste medicinske forskning i genetik , kan du lære mere om behandling og forebyggelse af en række medicinske tilstande

Du skal bruge: .
Læge


1

Spørg din læge eller sundhedsplejerske om de nyeste medicinske forskning i genetik , og hvordan man finder den rigtige medicinske tidsskrifter , der er relevante for din søgning . Din læge kan være en uvurderlig ressource , når det kommer til at adskille solid medicinsk forskning fra teorier og formodninger .

2 .
Følg den nyeste medicinske forskning i genetik ved at koncentrere sig om rekombinant DNA , og hvordan det bruges til at bekæmpe sygdommen. Rekombinant DNA er en celle , der er blevet ændret i laboratoriet for at tilsidesætte den genetiske kode , der forårsager sygdommen . Insulin, for eksempel skabt var gennem brug af rekombinant DNA .
3 .
Undersøgelse af den medicinske forskning vedrørende genterapi , og hvordan forskere har været i stand til at gøre gennembrud i behandlingen af kræft , hjertesygdomme og diabetes ved at manipulere og udskifte defekte DNA-strenge . Genterapi er fokus for de fleste medicinske forskning inden for genetik , da det har tilbudt den største mængde succes i behandling og forebyggelse af sygdomme .
4 .

Find ud af mere om Human Genome Project ( HGP ) , som blev startet i 1980'erne til at give organiseret medicinsk forskning vedrørende den genetiske årsag til alle sygdomme ( se Resources nedenfor ) . Finansieret af National Institute of Health , og det amerikanske Department of Energy , blev HGP afsluttet i 2003 og nu fungerer som en værdifuld reference for alle medicinske forskning vedrørende genetik .
5 .
Log på National Institute of Health 's " A Revolution in Progress "website , der giver links til genetisk forskning tidsskrifter ( se Resources nedenfor ) . Mens denne hjemmeside er designet til studerende , det indeholder velorganiserede materiale , som vil hjælpe dig til at følge det nyeste inden for medicinsk forskning vedrørende genetik .

gode råd og advarsler


 • De fleste af de medicinske forskning i genetik bekymringer genmutationer , og hvordan de forårsager forskellige sygdomme . Forskere og læger studere disse mutationer , og forudsige chancerne for, at hver mutation vil blive videregivet til den næste generation .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.