hvordan man kan forhindre at indånde svejserøg

Inhaleret røg fra svejsning er en arbejdsplads fare for, at du kan undgå med passende sikkerhedsforanstaltninger og instruktion . Begyndere til svejsning verden kan tage et par skridt til at forhindre sig selv fra inhalere svejserøg på jobbet eller derhjemme

Du skal bruge: .
formanden
Computerskærmen .


1 .

Placer dig selv ordentligt . Begyndere bør sørge for at deres leder er uden for rækkevidde af røg fanens og i den modsatte retning af luftmængde . På denne måde , er røgen ikke blæser i dit ansigt .
2 .
Bær en maske eller åndedrætsværn ved arbejde med svejseudstyr . Nogle masker indeholder aktivt kul , som hjælper med at holde ud lugte og zink oxid . Sørg for , at masken passer ordentligt for at undgå indånding af røg .
3 .
Brug en optageenhed til at indeholde svejserøg og forhindre det i at nå svejserens lungerne . Begyndere ved hjælp af et filter system skal forblive inden for rækkevidde af det at sikre en ordentlig filtrering . Dette område er generelt lidt mindre end en fod fra enheden ende .

4 .
Installer en bordemfang arbejdsbord . Disse kommer i forskellige størrelser og har et ventilationssystem indbygget i. Tilsæt overhead loft fans over bordemfang arbejde tabellen for at gøre systemet endnu mere effektivt .
5 .
Vedhæft en mundstykket til din svejsning pistol . Selv om kanoner med disse dyser er lidt fylder , trækker de i svejserøg , så du ikke behøver at bekymre sig om ophold inden for rækkevidde af et filter eller korrekt position dig selv .

gode råd og advarsler • Altid konsultere en læge , hvis du inhalerer svejserøg .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.