hvordan man kan gå grøn i en NYC lejlighed

New York City er ikke det mest energi- og ressourceeffektive sted i landet , og går grøn i en lejlighed du lejer kan være en temmelig vanskelig bestræbelse. Going grønne betegner brugen af genanvendelige og fornyelige materialer , mindske daglige brug af energi og vand , og medvirken overlevelse af vedvarende energikilder . Her er hvordan man kan gå grøn i NYC , selvom du er bare leje

Du skal bruge: .
Fluorescerende pærer
Genvindingskurve .
Farmer 's Market .
Elregning .

Vandflasker .
Naturlige rengøringsmidler .


1 .
Genanvendelse er en af de nemmeste måder at starte din grønne forvandling . New York City har en fuld program for genbrug og din bygning er forpligtet til at give dig den relevante skraldespande . Hvis din bygning ikke har affaldsspande til rådighed for dig , så spørg din udlejer eller super om det samme.

2 .
Tag " ghost loader "apparater , når de ikke er i brug , eller du er ude af lejligheden . En " spøgelse loader " er ethvert apparat , der bruger energi, selv når det er slukket , ligesom TV , stereoanlæg , ure og computere . Frakoble disse anordninger ikke kun hjælper miljøet , men det kan spare dig op til 3 % på din månedlige elregning .
3 .
Udskift din glødepærer med fluorescerende dem . Lysstofrør er en lille smule dyrere , men de betaler for sig selv over tid . Ved udskiftning af en 60- watts pære , købe en fluorescerende pære med en CFL på 870 lumen . For 75- watt , købe 1190 lumen og 1750 lumen for 100- watt . For varmere , mere flatterende lys (svarende til glødepærelys ) sørg for at købe lysstofrør spænder fra 2. 500 til 5. 000 K.
4 .

Hold dit hjem fri for giftstoffer og kræftfremkaldende stoffer . Giftige stoffer dræbe miljøet , men de er også ansvarlige for helbredsproblemer hos mennesker . Almindelige dagligdags rengøringsmidler , maling og byggematerialer indeholde giftstoffer , som kan irritere astma og skabe ravage på nervesystemet . Brug alle naturlige rengøringsmidler og prøve at skifte til maling , der er lave i flygtige organiske forbindelser .
5 .
Mange gamle lejligheder i byen har ikke nye badeværelser, hvilket betyder, at de ikke er vand effektivt. Hvis dine toiletter ikke er lav-flush eller vand effektive du kan gøre dem på denne måde med en let derhjemme afhjælpe . Tag to små vandflasker . Sted et par små sten i dem at veje dem ned , og derefter fyldes med vand . Plads både flasker i vandtanken af dit toilet , idet man hindre, at der mekanik af toilettet . Det kan spare op til 10 liter vand om dagen .
6 .
købe og anvende produkter, der er fremstillet af genanvendt eller post-forbruger materialer . Genanvendte og genanvendelige produkter er mærket med de anvendte procentdelen af genvundet materiale .

7 .
New York City er mangler i grønne områder . Vegetation filtre den luft, vi indånder , og i New York det hjælper at filtrere støj samt . Vegetation mindsker sommervarmen og renser vandet . Yde støtte til renere luft ved at støtte lokalsamfundet haver i dit område eller se , hvad du kan gøre for at arbejde frivilligt ved at besøge Oasis NYC 's hjemmeside ( se nedenfor ) .
8 .
Brug grøn strøm . New York City beboere har nu mulighed for at bruge grøn strøm-el fra vind og skånsomme hydro-for deres energi .
9 .
Buy økologiske fødevarer fra lokale landmænd og producenter . New York City er fuld af landmændenes markeder , som giver alt fra frugt og grøntsager til kød og mejeriprodukter . Købe økologisk mad sikrer, at ingen pesticider blev anvendt i produktionen af fødevarer og støtte til lokale landmænd er godt for økonomien .

gode råd og advarsler


 • Køb en 3-i -1 genanvendelse bin til nem sortering af dine genanvendeligt .
 • Når du laver dit toilet vandbesparende , så sørg for at du stadig har 3 liter vand tilbage i tanken for at sikre korrekt rødmen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.