hvordan man kan gå grøn , når de handler

Det er gjort mange dage på et vist niveau . Køb foretages for ting , der er nødvendige eller ønskede , praktiske ting , ekstravagante ting og andre . Folk bruger penge på disse markeder, skal du dem, eller at de ønsker at støtte , uanset grunden. Vidste du , at det er muligt at gøre en positiv ændring i miljøet med selv den mindste køb ? Med mange elementer, som du vælger at købe , der mange gange er grønnere muligheder . Du behøver kun vide, hvordan man kan finde dem for at gøre det mere bevidste valg.

Du skal bruge:
Lokale butikker eller markeder


1
Når du køber fødevarer , du har to store grønne valg til rådighed for dig . . Du kan købe dine frugter og grøntsager i din lokale landmænd marked til at holde omsætningen i den lokale økonomi og købe produkter , der ikke kræver levering . Eller du kan vælge at købe økologisk hos din lokale købmand eller endda på samme landbrugerens marked . Økologiske fødevarer er fri for kemikalier og meget sundere for dig såvel som for miljøet .

2 .
Hvis du køber ting til dit hjem , og prøv købe produkter lavet med bæredygtigt grundlag som bambus , sten eller flere fysiske elementer . Maling kan findes lavet med en vand-base til at sænke de frigivne gasser i luften og caulk kan findes med lav eller ingen VOC , flygtige organiske forbindelser , som er skadelige for miljøet så godt. Længere levetid pærer vil sænke dit el- regninger samt nedgang elektrisk affald .
3 .
Større indkøb kan være grøn så godt. Det er velkendt , at hybridbiler er tilgængelige i en masse forskellige modeller , men der er grønnere muligheder for brændsel så godt. Som den grønne bevægelse vokser , er stationer begyndt at bære lavere emission brændstoffer og dem der er mere biologisk nedbrydelige . Disse muligheder vil stige med tiden .
4 .

Søg efter andre poster , mens shopping , der er lavet lokalt som tøj eller dekorative produkter . Lokale indkøbsmuligheder holder levering lastbiler væk fra vejene og gør din lokale økonomi at nyde godt af salget.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.