hvordan man kan genkende , hvis CPR arbejder

CPR er en fælles procedure , der anvendes til at give medicinsk nødhjælp til mennesker , der lider af pludselig hjertedød eller respirationsstop. Grupper som Røde Kors og American Medical Association har skabt detaljerede regler og retningslinjer for at hjælpe både sundhedspersonale og lægfolk forstår at administrere CPR i tilfælde af behov . Under udførelsen af de forskellige trin i CPR -processen , er det vigtigt at erkende , hvis din indsats arbejder på at genoplive patienten

Du skal bruge:
Læge .


1 .
Kontroller , om hudfarve vender tilbage til en patient, mens de fik CPR . Når nogen går ind i hjerte-eller respirationsstop, vil kroppen blive kold og vende en blå nuance . Kontroller, om en tilbagelevering af farve i cirkumoral området ( omkring munden ) . Det kan tage et stykke tid farve til at vende tilbage til ekstremiteterne såsom hænder eller fødder .

to .
Efter udførelse af 10 cyklusser af brystkompressioner og kunstigt åndedræt åndedrag , pause for at se , hvis ofrets hjerteslag er vendt tilbage . En typisk cyklus vil omfatte 30 brystkompressioner og to vejrtrækninger . Selv en svag puls kan hjælpe dig med at genkende , hvis CPR virker.
3 .
Føl for tegn på respiration . Hvis offeret kan klare at trække vejrtrækninger på egen hånd, vil du være i stand til at fortælle , at CPR virker . Fornemmelse for luftstrøm fra ofrets næse eller mund, og at se, om hans bryst er stigende .
4 .

Klar nogle mellemrum, hvis ofret begynder at hoste eller gag . Dette er den nemmeste måde at genkende , hvis din CPR indsats bliver en succes . Det er almindeligt, at et offer inddrive fra CPR til kamp for ilt og i nogle tilfælde , opkast .
5 .
Gør dig bekendt med alle de CPR retningslinjer og anbefalinger, som American Heart Association . Længe har været anset for at være ekspert på CPR , AMA opretholder en glimrende hjemmeside , der er fyldt med nyttige oplysninger om , hvordan man administrerer CPR ( se Resources nedenfor) .

gode råd og advarsler


 • Selvom det er nemt at genkende , hvis CPR fungerer ved at måle en patients puls , kan det spilde værdifuld tid , der kunne være bedre brugt administrere brystkompressioner og redning vejrtrækninger . American Heart Association anbefaler lægmænd ikke bekymre dig om test puls , mens de udfører CPR .
 • Hvis din brystkompressioner ikke er stærk nok , vil de ikke gøre noget godt . Du bliver nødt til at sørge for brystet komprimeringer er stærke nok til, at de cirkulerer blodet gennem kroppen . Ellers vil ilt , du leverer via ventilation være omsonst .
 • Det kan være ganske fysisk krævende at udføre hjertemassage. Det handler om at udfylde brystkompressioner udnytter mange muskler i kroppen . Hvis du er nødt til at udføre CPR , være parat til at udmatte dig selv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.