hvordan man kan genoprette plast fra elektronikaffald

Plastic er et vidunderligt produkt , som har givet os mulighed for at skabe en bred vifte af produkter , som ellers ikke ville være muligt. De er en stor udfordring at afhænde . Plast anvendes i elektroniske produkter er forskellige tykkelser med forskellige kemiske sammensætninger . At inddrive plast fra elektronisk affald kræver en speciel proces og dedikation til genanvendelse programmer
1 .
Recovering og genbruge plast er en kompleks kemisk proces, der kræver specialudstyr og uddannede kemikere at fuldføre . Det er vigtigt at vurdere omfanget og arten af affald genrejselse genererer at sikre, at slutresultatet er virkelig en besparelse for miljøet som helhed.
2 .
mødes med lokale plast produktion og genanvendelse virksomhederne til at drøfte deres krav til den type materialer , de er villige til at acceptere og behandle . Definer en proces for evaluering og klassificering af kvaliteten af den plastic , så aftaler kan være på plads for værdi og standarder .

3 .
Indkøb specialudstyr at måle tætheden og kemiske sammensætning af forskellige plast , så de kan grupperes korrekt . Fastlægge en acceptabel program for bortskaffelse af ubrugelig plast til den lokale losseplads .
4 .
Leje kvalificeret kemiske og miljømæssige ingeniører og teknikere til at overvåge sortering og identifikationsprocessen . Oprette et kvalitetssikringsprogram til at give kunden med forsikringer om, at niveauet af forurening i hvert produkt batch er på et acceptabelt niveau .
5 .

Samarbejd med andre elektroniske affald virksomheder til at omdirigere uønskede produkter til den relevante firmaer for inddrivelsen . En aftale med et glas , plast og metal affald genvindingsanlæg vil give større effektivitet og en lavere spildprodukt forholdet for alle .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.