hvordan man kan give hjertemassage

Lære den korrekte måde at give CPR er vigtig for sikkerheden for alle omkring dig . Du har mulighed for at holde ofrets hjerterytme , hvis han er bevidstløs og reagerer ikke , mens du venter på hjælp at ankomme . Hvis du lærer CPR , kan du endda redde livet for en af dine kære

Du skal bruge: .
Kraftfuld kikkerter
Teleobjektiv .
Digitalkamera .
Flight Explorer software ( ekstraudstyr ) .


1 .
Sørg for, at området omkring offeret er sikkert for dig , og advare nogen at ringe 911 .
2 .
Fastslå, at ofret skal gives CPR med at spørge hende, om hun er okay , lytte og føle efter vejret . Tjek pulsen ved at placere to fingre på halspulsåren , som findes på begge sider af halsen , lige under kæbebenet . Du bliver nødt til at begynde at give hjertemassage , hvis hun ikke trækker vejret og hendes hjerte er ikke at slå .

3 .
Placér to fingre under ofrets hage og skubbe blidt op til vippe hovedet tilbage . Dette vil helt åbne luftrør som forberedelse til at trække vejret .
4 .
Har en finger sweep . Brug din pegefinger og feje inde i munden for at sikre, intet er blokerer luftvejene . Du er nødt til at udføre brystkompressioner , hvis ofret ikke har nogen puls .
5 .

Brug din pegefinger og tommelfinger til at klemme næsen lukket . Breathe to langsomme indåndinger i ofrets mund , holder dine øjne på hendes bryst for at sikre, at det er stigende . Tjek for vejrtrækning igen .
6 .
Find det sted, hvor ribberne mødes brystbenet . Det vil føles som en hård , lille bump . Sæt din pegefinger på dette sted , så du ikke glemmer , hvor det er , når du får dine hænder på plads .
7 .
Sæt hælen af en håndflade over pegefingeren , på brystbenet, put and den anden hånd over den hånd . Sidde op på dine knæ med armene helt lige , så du kan forblive så stabil som muligt .

8 .
Pres hænderne ned 30 gange , idet cirka 15 til 20 sekunder for alle 30 kompressioner . Giv to vejrtrækninger efter hvert sæt af 15 kompressioner .
9 .
Gentag denne proces indtil paramedicinsk ankommer , en anden person er uddannet i at give hjertemassage overtager , du er for træt til at fortsætte CPR , ofrets hjerte begynder at slå eller området bliver usikre . Tjek for vejrtrækning og en puls mellem hvert sæt af komprimering .

gode råd og advarsler


 • Aldrig udføre brystkompressioner på en person, der har en puls .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.