hvordan man kan hjælpe ældre voksne forberede hårdt vejr

Uanset om det er en vinter storm , orkan , tornado, hedebølgen eller andre alvorlige vejr nødsituation , er det vigtigt at have en nødforsyninger kit pakket og på plads, før katastrofen indtræffer . Ældre normalt nødt til at tage nogle ekstra forholdsregler

Du skal bruge: .
vejr radio
. Nødforsyninger kit .
Nødkontaktnumre .1 .
Invester i en NOAA vejr alarm radio . Disse offentlige alarm radioer give de lokale vejrudsigter og bulletiner for hårdt vejr og farlige forhold døgnet rundt .
2 .
Store nok nonperishable fødevarer og vand på flaske til at vare mindst tre dage . Vælge fødevarer , der kan udføres let bør du har brug for at evakuere . Roter fødevareforsyninger regelmæssigt og udskifte vand på flaske hver sjette måned .
3 .

Post nødkontaktnumre i nærheden af telefonen . Planlægger også andre måder at signalere om hjælp , især hvis telefonlinier er nede . E-mail til tider kan komme igennem , når telefonsamtaler kan ikke .
4 .
Saml en nødforsyninger kit, der indeholder lommelygter , batterier , lettere , der er nødvendig medicin og passende sko, tøj og vejr gear .
5 .
Sørge for transport i forvejen bør du har brug for at evakuere til en nødsituation husly .

6 .
Spørg en nabo , ven eller familie medlem for at se på dig .
7 .
planlægningssikkerhed hjem sundhedsvæsenet, især instruerer dem , der måske behov for at hjælpe dig i en nødsituation om dine særlige behov. Find ud af , om agenturet medarbejdere vil være i stand til at komme til dig under en hårdt vejr nødsituation
8

Identificere de sikreste områder i dit hjem for at ly, hvis en tornado truer-. sædvanligvis i en kælder væk fra vest og syd vægge , i en lille , vinduer interiør rummet som et skab eller badeværelse , eller under trapper eller med en tung møbel .

gode råd og advarsler


 • Afhængig af arten af nødsituation , kan nogle kommunikationssystemer arbejde, når andre ikke gør . Hvis mobiltelefoner mislykkes , så prøv med en almindelig telefon tilsluttet en fastnettelefon . Personsøgere , e-mail , sms og to -vejs radioer er andre måder, du kan prøve at kommunikere med andre .
 • fleste skader og dødsfald i forbindelse med hårdt vejr opstår, fordi folk enten er uvidende eller uinformerede . Hvis himlen ser ildevarslende , straks tune ind på din lokale vejr kanal til up-to -the minutter rapporter om vejret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.