hvordan man kan identificere en giftig slange

Hvis du er den nysgerrige type , kan du ønsker at vide , hvordan man identificerer en giftig slange . Der er tre typer af giftslanger-det Opisthoglyph , der omfatter Hog næsen , boom , Twig Snake og Mangrove , det Proteroglyph , der omfatter Cobra , Mamba , Kraits , og Coral slanger , og Solenoglyph , som omfatter pit . Vipers som klapperslanger , Cottonmouths , Copperheads , øjenvipper Viper og Gaboon
1 .
Identificer et giftigt slange af formen af hovedet . Mest giftige slanger har temmelig flad , hjerteformet hoveder, der er tydeligt bredere end deres krop og har mere spidse næser end harmløse slanger .
2 .
Differentier et giftigt Coral slange fra en harmløs King slange af placeringen af den gule striber , der omkranser sin krop . På en Coral , skal du adskille gule striber den røde og den sorte , så røde rører gul . Lad det fyr alene .

3 .
Skeln en klapperslange fra en harmløs Bull slange af det tørre skællede knuder for enden af sin hale , der gør en særskilt summende støj som halen dirrer , selv om undertiden en rattler har mistet sin rangler og kan ikke gøre denne støj .
4 .
Undersøg slangens hoved langvejs fra for at se, om der er en højderyg eller grube mellem øjet og næsebor . Pit Vipers såsom klapperslanger , Copperheads og Cottonmouths alle har denne indrykning . Indrykningen er en varmedetektoren , der hjælper dem med at identificere egnede mellemstore bytte af mængden af varme udledt.
5 .

Anerkend en klapperslange med en diamant mønster langs længden af slangen . Der er 27 forskellige arter af klapperslanger , dog , og hver har sit eget særpræg markeringer .
6 .
Mark en cottonmouth slange , også kendt som Water Moccasin ved blege striber på begge sider af en mørkere hoved .
7 .

Bekræft en Copperhead slange af den klassiske kobber farve med mørkere timeglas formede markeringer omkring sin krop .

gode råd og advarsler


 • Gør dig bekendt med giftslanger kendt for at være i dit område ved at se på billeder af dem i bøger eller på internettet .
 • Snakes vil normalt forsøge at komme væk fra dig , så lad dem . Må ikke drille eller chikanere dem .
 • Den bedste politik til brug med alle slanger er at behandle dem alle som om de er giftige og holde sig væk fra dem .
 • Forsøg aldrig at hente en giftig slange , om død eller levende . Slanger har refleks bevægelser selv efter de er døde og kan stadig slå dig med deres hugtænder . Nogle slanger ser døde , når de kun kolde og nogle endda spille død .
 • Hvis du er i et område med kendte giftslanger , bære lange bukser og høje læderstøvler og se hvor du placerer dine hænder og fødder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.