hvordan man kan købe Fairtrade produkter

Som vi bliver mere miljøvenlige og grøn-minded , er folk ser på deres køb-magt til at ændre deres miljø til det bedre . Selv om mange indkøbsvaner er bare , at vaner , det tager lille indsats for at ændre dem til at være miljøvenlige . Forståelse af hvorfor 's og hvordan 's af grønne indkøb er det første skridt til at gøre en reel ændring i din indkøbsvaner , så de en positiv indflydelse på miljøet . Fairtrade produkter er certifiably grønne og har ingen negativ indvirkning på miljøet . Efter de næste par tip kan hjælpe dig på at finde vejen til grønne indkøb

Du skal bruge: .
internetadgang
. Initiativ .


1 .

Det første skridt til at identificere Fairtrade produkter er at kigge efter FLO etiketten . FLO er Fairtrade Labeling organisationen . Det har strenge direktiver, der skal vedtages af produkter for at få stempel . Mange landbrugsprodukter som kaffe , ris , frugt , chokolade , te , urter og krydderier er tilgængelige via Fairtrade . Selv om de er på udkig for at støtte andre typer af emner i flere end 50 lande, FLO i øjeblikket kun understøtter landbrugsprodukter. .
2
Fairtrade produkter skal være fremstillet ved hjælp af følgende kriterier :
De skal være rimelige priser . Det betyder, at du får ordet priserne på disse produkter og som en bonus , er de garanteret at være økologiske .
3 .
Fairtrade produkter støtte rimelige arbejdsforhold og undgå ting som børnearbejde og underbetalt arbejdstagere . De er også sælges gennem direkte handel og undgå mellemhandlere , der kan køre priserne op og forsøge at køre op produktionen og ned lønskalaer .

4 .
Fairtrade produkter fordel udvikling af lokalsamfundet og støtte lokale grupper , hvor de er fremstillet , samt gør det muligt for producenterne at demokratisk beslutte , hvordan man håndterer indtægterne fra salget. Så kig efter FLO mærkaten og være sikker på at du køber ansvarligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.