hvordan man kan købe hjemmedyrkede tobak

Mange landmænd og baghave entusiaster dyrker deres egen tobak . Selv om det meste til personlig brug , til tider kan du finde hjemmedyrkede tobak til salg . Vær forsigtig , når de køber hjemmedyrkede tobak og følg alle statslige regler . Sælger hjemmedyrkede tobak er ulovligt i visse stater , så gør dit hjemmearbejde, før du foretager et køb
1 .
beslutte, hvilken type tobak , du er på udkig efter . Piberygere kunne være specielt interesseret i hjemmelavet tobak , da meget af de kemikalier , der anvendes i kommercielle kvaliteter er udeladt .
2 .
Snak med folk i tobak markedet, der kan hjælpe dig med at tilslutninger .

3 .
Se efter tobaksproducenter i dit område , som kan tilbyde deres produkt til salg til nogle få personer. De fleste større tobaksdyrkere er medlemmer af en coop og vil ikke have hjemmedyrkede tobak til salg lokalt .
4 .
Sørg for at du kender tobak producenten længe før du køber noget tobak fra ham . Du ønsker at sikre, at hjemmedyrket tobak , du køber, er ikke blandet med andre stoffer , der kan betragtes som ulovlige .
5 .

fastsætte en rimelig pris mellem dig og producenten . De fleste hjemmedyrkede tobaksproducenterne vil have en fast pris baseret på markedsværdien , kvalitet og type . Hvis en tobak producenten ikke kender sit marked og kvaliteten af hans produkt ikke køber fra at avleren .
6 .
foretage indkøb i små mængder til at teste produktet , før du køber igen fra den samme landbruger . Du ønsker ikke at sidde fast med et stort parti af dårlig tobak .

gode råd og advarsler


 • Selling tobak til mindreårige er ulovligt i de fleste stater . Dette omfatter hjemmelavet produkter . Køb og salg af tobaksvarer fra lokale avlere bør ske med stor omhu og inden for rammerne af loven .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.