hvordan man kan købe petroleumslamper

Petroleumslamper kaldes ofte orkan lamper med god grund . Lampens robuste base og petroleum som brændstof flamme kan komme blæst rundt i orkan vind og stadig forbliver tændt . Også , fordi de er drevet af billige petroleum brændstof , lygterne er ideelle til at købe så backups til enhver situation
1 .
Bestem den præcise grund, du ønsker at købe en petroleumslampe til at købe en, der er bygget til det ønskede formål . Beslutte, om du vil have petroleumslampe til sejlads , som en backup for strømafbrydelser , til dekoration , som gårdhave belysning eller for at indsamle .
2 .
Buy petroleumslamper til sejlads eller camping på camping speciale butikker . Sørg for , at petroleumslampe leveres med en række af udskiftning væger i tilfælde af første vægen brænder ud . Du bør også tjekke at se, at petroleumslampe har en metal håndtag fastgjort til det, så du kan bære den foran dig eller hænge det fra et træ eller en del af din båd .

3 .
Overvej at købe et tryk petroleumslampe , hvis du ønsker en lysere renere lys . Funktionel antikke petroleumslamper som den engang populære britiske Tilley lamper er en god måde at gå , hvis du ønsker en dekorativ lampe , der kan også komme i handy under strømudfald eller nødsituationer .
4 .
Køb det rigtige brændstof til din petroleumslampe med at tænke om din belysning . Paraffin olie er et rent brændstof , der producerer en lys , men kan være temmelig dyrt , især hvis du bruger lampen ofte . 1- K petroleum eller petroleum købes fra tankstationer er meget billigere , men er ofte forurenet med vand eller andre urenheder , som gør at brænde brændstof skadelige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.