hvordan man kan leve på gaden

, Mens de bor på gaden ikke altid er et valg , behøver det ikke at være et mareridt . Mange mennesker rent faktisk vælger at leve et nomadisk livsstil , uden materielle ejendele og kravene i det moderne liv . Hvis du bor på gaden og ønsker at forbedre din livskvalitet , kan et par tips hjælp
1 .
Hold din pakke så let som muligt . Sove gear er et must , og bør være så lille som muligt . Ned fyldt soveposer , som er lette vægt og kan pakke små , er et godt valg . Carry kun det essentielle, og overveje at leje en lille skab i en bus station eller på den lokale KFUM , hvor du kan gemme ekstra tøj , dine sengetøj og andre elementer, når du ikke bruger dem .
2 .

Invester i en KFUM medlemskab. Selvom det kan synes som en unødvendig udgift , kan det være en god måde at få regelmæssige byger og kan endda tilbyde dig en lejlighedsvis sted at sove og slappe af .

3 .
Carry bagepulver i din pakke . Bagepulver er et afgørende element , når de bor på gaden , da det kan være gnides på kroppen efter en svamp bad for at reducere kropslugt og kan endda bruges som en tandpasta .
4 .

Sleep så meget i løbet af dagen som muligt , som at sove om natten , er ikke kun koldt og farligt , kan det også medføre uønskede opmærksomhed fra politiet . At finde en behagelig plads i græsset i en lokal park eller endda at fange nogle Z 's på stranden er inconspicuous og bekvemt .
5 .

Besøg restauranter , delikatesseforretninger og bagerier i aftentimerne , når de er at rense og gøre sig klar til at lukke . Ofte er disse steder vil give dig arbejde vaske op eller rydde op i bytte for mad eller et par dollars . Sørg for , at du er ren og lugter frisk , når du går , for at øge dine chancer for arbejde . Med tiden vil du blive fortrolig med de bedste steder og kan skabe et venligt forhold til medarbejderne.
6 .
Gå til hjemløse krisecentre , når du har brug for et måltid , et varmt sted , en venligt ansigt eller lægehjælp . Selv om disse steder, der ikke kan være i stand til at tilbyde dig den nøjagtige ting , du har brug for, at de er en stor ressource og vil ofte give ideer eller en hjælpende hånd , når det er nødvendigt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.