hvordan man kan melde sig frivilligt til medicinsk forskning

Frivilligt arbejde for medicinsk forskning eller kliniske forsøg er en glimrende måde at hjælpe læger og andet sundhedspersonale undersøge effektiviteten af de nye behandlinger eller receptpligtig medicin . Deltager i sådanne forskningsprogrammer kan også give dig mulighed modtage kompensation , for ikke at nævne gratis behandling for nogen medicinske tilstande , du måtte have

Du skal bruge: .
Læge


en

Frivillige til medicinsk forskning ved at spørge din læge eller sundhedsplejerske om kliniske forsøg , som kan finde sted i dit område . Din læge kan anbefale kliniske forsøg, som kombinerer den højeste grad af potentielle effektivitet med det laveste beløb af risiko for dit helbred . Generelt er en henvisning fra en læge der kræves for at deltage i de fleste medicinske forskningsprogrammer .

2 .
Undersøg de involverede risici , før du frivilligt til medicinsk forskning . I mange tilfælde kan bivirkninger ved de fleste kliniske forsøg være alvorlige nok til at forstyrre din hverdag , så vil du ønsker at stille så mange spørgsmål som muligt om behandlingen . Vær opmærksom på , at mange bivirkninger, som ikke kan overfladen før efter den medicinske forskning har indgået .
3 .
Læs alle de oplysninger, du er givet om de kliniske forsøg eller forskning, før du accepterer at udføre frivilligt arbejde . FDA kræver informeret samtykke , før medicinsk forskning kan udføres på mennesker , hvilket betyder , at alle relevante oplysninger skal gennemgås , før du kan deltage . Ingen oplysninger eller data kan holdes skjult for potentielle medlemmer .
4 .

Skriv et informeret samtykke aftale, når du helt forstår alle aspekter af kliniske forsøg , og de involverede risici . Selv om aftalen er en aftale mellem dig og parterne forestår medicinsk forskning , har du stadig mulighed for at forlade de kliniske forsøg til enhver tid i henhold til FDA .
5 .
Brug online- ressourcer , såsom Klinisk Connection , for at finde medicinske forskningsprogrammer og kliniske forsøg i jer område ( se Resources nedenfor ) . Disse websteder bør hjælpe dig med at finde relevante kliniske forsøg i henhold til din medicinske tilstand . Du kan også deltage i kliniske forsøg som en del af en kontrolgruppe ( der ikke modtager nogen behandling ), hvis du er bekymret over risikoen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er en kvinde eller en minoritet , kan du finde endnu flere muligheder for at melde sig frivilligt til medicinsk forskning . I fortiden , var medicinsk forskning, der udføres primært kaukasiske mænd , og yderligere undersøgelser er konstant garanteres at opdatere tendentiøse data .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.