hvordan man kan rapportere cigaretskod kuld

Cigaretter er de sidste rester af kuld , som folk ofte ignorerer . Rygere alt for ofte smider deres færdige skod ud af bilruder og på jorden , uanset hvor de er når du er færdig med røgen . Som forbruger af byen, park og privat service , har du ret til at gøre rapporter om grimme kuld, især når det hober sig op og bliver og skamplet for byen og den skade på miljøet
1 .
Send et brev til din guvernør . Udtryk din bekymring over cigaretskod du ser i dit samfund . Jo flere af disse forbruger rapporter modtaget af guvernørens kontor , jo mere sandsynligt vil du se nogle regler, der vedtages .
2 .
Kontakt din lokale folkevalgte ledere gennem telefonopkald og breve . Send grafiske billeder af steder du vil rapportere . Lad dem vide , hvor du finder de mest ekstreme handlinger .

3 .
Tag billeder af mennesker, rygning udendørs , der forlader deres cigaretskod på jorden . Fortæl dem, du indsamler oplysninger til at sende i rapporter til din lokale retshåndhævende myndigheder . Nogle gange kan du skræmme eller skyld cigaret forbrugere til at afhente deres trash , før de begynder at modtage bøder . Brug billederne til at rapportere lovovertræderne i stater , der i øjeblikket har kuld lovgivning vedrørende cigaretskod .
4 .
Ring til din lokale skrald agentur for at finde ud af, hvad muligheder, du har til at indberette offensiv kuld . De kan fortælle dig, hvor du sende dine rapporter og hvad der skal medregnes til at være mere effektiv i din kampagne .
5 .

Deltag i en lokal miljøorganisation til at give dine klager mere slagkraft . Forbrugergrupper typisk har mere succes med lanceringen af nye love og skabe fora for protest end individer . Der er magt i antal , politisk og socialt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.