hvordan man kan reducere negativ indvirkning på økosystemer

De økosystemer på vores planet har en rolle at spille i menneskelig overlevelse , som vi stole på dem til mad og vand. Byggeri, fremstilling , affald og forurening alle negativt effekt økosystemer store og små . Mindske de negative konsekvenser for økosystemerne ved at donere et par ændringer i vores eget liv er umagen værd . Nedenfor er et par ideer
1 .
Uddan dig selv og andre til at forstå konsekvenserne moderne liv og fremstilling har på planeten . Undervisning eleverne vigtigheden af at reducere vores påvirkning på økosystemerne vil skabe en klar samfund fast besluttet på at ændre .
2 .
Invester i grøn teknologi for at fremme produktionen af bæredygtige , lav indflydelse forbrugerprodukter . Vælger at investere i selskaber med lav carbon footprint og ren fremstillingsmetoder reducerer økosystemet virkning .

3 .
Advocate til vedtagelsen af regninger, skat virksomheder med høj giftige emissioner eller miljøet illoyale forretningsmetoder . Kontakt din lokale regeringsrepræsentanter at se, hvad fortalervirksomhed indsats finder sted i dit samfund .
4 .
Frivillige til fattigdomsreducerende programmer i dit samfund . Manglende uddannelse og ressourcer forhindrer fattige mennesker i at nedsætte deres negative indvirkning på økosystemerne .
5 .

Vedtage adaptive teknikker på arbejdspladsen ved konstant at revurdere forretnings-og produktionsprocesser . Overvåge affaldsproduktion og implementere grønne løsninger, når det er muligt .
6 .
Erkend den negative indvirkning menneskelige produktion har på vand og økosystemer , den understøtter. Støtte internationale bestræbelser gennem frivilligt arbejde eller velgørende donationer til forbedring af vandkvaliteten i fattige nationer og overvåge vandkvaliteten derhjemme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.