hvordan man kan rulle filtercigaretter

Nogle mennesker nyder selv ruller deres cigaretter , især da priserne på cigaretter fortsætter med at stige . Det er relativt nemt at gøre med en cigaret rullende maskine og meget billigere end at købe almindelige pakker cigaretter i butikken . Når du udvikler de færdigheder , vil du blive på din måde at rullende dit eget filter cigaretter på ingen tid

Du skal bruge: .
Rolling tobak
Cigaret rullende maskine .
Cigaretfiltret rør .1 .
Læs brugsvejledningen for den maskine, du har . Nogle bruger forskellige metoder til at få den tobak i røret . Generelt mindst dyre maskiner er de mest vanskelige at bruge . På den anden side er de dyreste maskiner bare smuk . Få en midten af linjen , holdbare og nemme at bruge cigaret rullende maskine .
2 .
Sæt din forsyninger på en bakke eller et stykke papir på et bord til at indeholde dit rod . Du vil ende med at få små stykker af tobak strøet omkring , så det vil bidrage til at gøre oprydning lettere.
3 .

Placer tobak i maskinen jævnt . Hvis du bare bunke det op derinde uden at bruge pleje , er din cigaret, som ikke kommer til at se godt ud . Sørg for , at der ikke er nogen huller i nærheden af filteret ende , eller din cigaret vil ikke virke ordentligt og vil ikke være så stærk . Når du forsegle kammeret sørg for at der ikke er nogen ender af tobak stikker ud . Pak cigaret i henhold til maskinens retninger .
4 .
Tag cigaret , når du har pakket den med maskinen . Hold cigaret oprejst, med filter mod bordet . Bank let på filteret på bordet for at pakke tobak mere fast . Placer cigaret i tilfælde af at du bruger til at gemme dine cigaretter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.