hvordan man kan se igennem greenwashing

Efterhånden som flere lægger pres på virksomheder og organisationer til at få eller holde miljøvenlig , har flere selskaber vedtaget taktik for at gøre produkter og metoder synes grøn-venlige, når de i virkeligheden ikke er. Disse greenwashing teknikker anvendes af virksomheder store og små , i den private sektor og regeringen . Detect greenwashing at bo miljøvenligt

Du skal bruge: .
Chair
Computerskærmen .


1 .

Kig efter skjult afvejninger som en forurenende kemikalier indeholdt i produkter eller apparater, der hævder at være " energieffektive . " Også spørgsmålet , hvad det betyder for produktet til at være energieffektive ved at finde ud af, om det er mere effektivt i forhold til tidligere modeller , at konkurrenternes produkter eller af nogle vilkårlige standard .
2 .
Spørg dig selv , hvorfor et selskab eller brand gør et kraftigt skub fremad til at markedsføre sin grønne dyder lige pludselig . Selv om selskabet ikke kan skubbe en løgn , kan det være at forsøge at aflede opmærksomheden fra andre operationer det kører , eller løb i fortiden , der er miljømæssigt katastrofale og stadig skal løses .
3 .
Følg papirspor at finde moderselskaber , da miljø-fejlende paraply virksomheder bruger datterselskaber for at gøre greenwashing for dem . Check og se , for eksempel , hvis den nye " store levested " kommer til dit område er faktisk den naturlige helligdommen det lyder som , eller hvis det er bare en anden golfbane bliver bygget af en mega-entreprenør .

4 .

Hold øje med vage miljømæssige certificeringer, der er i virkeligheden godt markedsført løgne. Check med velkendte miljømæssige vagthunde at se, om en given miljøcertificering er autentisk og meningsfuldt , eller hvis det er blot et varemærke , der hjælper den grønne i virksomhedens bankkonti mere end grønne af miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.