hvordan man kan shoppe for beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller er en nødvendighed for alle former for aktiviteter . Uanset om du blander kemikalier i et laboratorium eller savning byggematerialer i en workshop , kan beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne mod alle former for skadelige stoffer . Mange udendørs sportsaktiviteter såsom motocross eller snowboard også kræver en vis form for beskyttende briller . Der er et par grundlæggende forskelle i design og stil , som du bør overveje, samtidig med planlægningen fik shop for beskyttelsesbriller
1 .
Vælg øjet briller lavet af splintre-bevis plast eller polycarbonat materiale . Dette materiale skal indhyllingsafstand dit hoved , beskytter dine øjne fra alle projektiler , der kan komme i en vinkel .
to .
Undgå dug på dine sikkerhedsbriller ved at købe et par briller , der har ventilation slidser langs siden . Kondens kan være et problem , hvis du har at bære dine briller i længere perioder . For at eliminere dette problem butik for et par briller , der tilbyder pålidelige luftstrømmen .

3 .
Brug overdimensionerede beskyttelsesbriller i forbindelse med noget briller , du måtte have til at bære . Selvom det er muligt at finde beskyttelsesbriller , som kan tilpasses med recept linser , er det egentlig ikke nødvendigt . Større plastic briller kan gøres for at passe over din eksisterende briller .
4 .
Shop for beskyttelsesbriller , der opfylder de standarder fastsat af American National Standards Institute . ANSI retningslinjer sats beskyttelsesbriller på forskellige måder , der sikrer, at de tilbyder beskyttelse mod flyvende objekter , kemikalier og varme . ANSI retningslinjer er beskrevet i LabSafety. com ( se Resources nedenfor) .
5 .

Shop for beskyttelsesbriller på ved at besøge hjemmesider for de mest populære mærker . DeWALT , Tasco og AOSafety fremstille forskellige stilarter af beskyttelsesbriller , der er populære for fagfolk ( se Resources nedenfor ) . Bobster mærke briller er mere elegant og populær med sportslige entusiaster ( se Resources nedenfor ) .

gode råd og advarsler


 • Mens beskyttelsesbriller tilbyde mere beskyttelse end sikkerhedsbriller , de er også dyrere . Hvis prisen er en væsentlig faktor i dit køb , kan du overveje at købe sikkerhedsbriller stedet .
 • For den maksimale beskyttelse mod flyvende murbrokker , overveje at købe et ansigt-skjold . Ud over at beskytte dine øjne , vil dette tynde lag klar plast beskytter hele ansigtet og på halsen som godt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.