hvordan man kan shoppe for en ergonomisk stol

En ergonomisk stol hjælper dig med at opretholde en korrekt kropsholdning , kan justeres til at passe enhver bordhøjde og giver spinal støtte til at afværge rygsmerter og træthed . Finde en ergonomisk stol , der passer din krop og dit budget kan være en udfordring , men der er flere ting at shoppe for , som vil gøre opgaven lettere
1 .
Vælg en kontorstol med et sæde højdejustering , der giver dig mulighed for at flytte op eller ned ved at trække en pneumatisk løftestang . Denne enkle design giver brugeren mulighed for at placere stolen højde, så hans fødder hvile solidt på gulvet med knæene på en tilnærmelsesvis 90- graders vinkel .
2 .
Sørg for at du har 2 til 4 inches af mellemrum mellem bagsiden af dine knæ og kanten af stolen . Hvis stolen sædet skærer sig ind i bagsiden af dit knæ , kan det begrænse blodcirkulationen og forårsage hurtig ben træthed .

3 .
Vælg en stol med et sæde tilbage, at justerer frem eller tilbage . Afhængigt af dit skrivebord design , kan du ønsker at sidde mere oprejst eller at læne sig lidt tilbage . Stolen Ryggen skal være høj nok dog til at støtte en neutral rygsøjle position fra hofterne til din hals .
4 .
Find en stol , der understøtter lordotic ( aktiv ) kurve i din lændehvirvelsøjlen. Uden ordentlig lændestøtte , vil din lordotic kurven begynder at rette sig over tid , hvilket spændinger og smerter i lænden . Et godt designet stol skal have en justerbar lændestøtte at maksimere brugerens komfort og evne til at opretholde en neutral holdning .
5 .

Vælg en stol med en blød siddeflade , som giver støddæmpning , mens du sidder i længere perioder . Mens læder og vinyl hynder forbliver køligere om sommeren , kan du foretrækker en struktur , der dækker dette ånder og ikke holde sig til benene , hvis du er iført shorts eller en nederdel .
6 .
Shop for en stol med justerbar armlæn . Når de sidder på din computer , skal albuerne hvile let på armlæn , som du skriver . Hvis dine underarme rører stolen armen , sænke armlænene for at undgå spændinger bygning i dine skuldre .
7 .
Find en stol med en drejefunktion , da dette giver dig mulighed for at komme let og effektivt til at nå alt i dit arbejdsområde .

8 .
Head til dit lokale kontor levering butik for at afprøve flere stol stilarter i person . Fortrolig med justering funktioner , møbelpolstring muligheder og pris udstrækninger for at afgøre hvad der føles bedst for dig og falder inden for dit budget .
9 .
Besøg Sitcorrect. com at gennemse snesevis af ergonomisk stol valg med priser, der svinger fra billig til at stejle . Hvis du finder noget du kan lide , vil du nyde gratis forsendelse med dit køb ( se Resources nedenfor) .
10 .

Tjek ErgoDirect hvis du er i markedet for premium-mærker som Humanscale og Neutral Posture ( se Resources nedenfor ) . Hvis du ikke har råd til at betale flere hundrede dollars for din nye stol , ErgoDirect også bærer Office Master produkter . Office Master er en holdbar , men mere overkommelige , mærke .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.