hvordan man kan støtte økosystem - venlige virksomheder

Miljømæssige statsborgerskab er godt for erhvervslivet . Mange virksomheder søger aktivt forbrugernes støtte ved at fremme og branding miljøvenlig forretningsmetoder. Kig for virksomheder at handle om ren luft , rent vand , færre klimaændringer emissioner og innovative teknologier , der mindsker økologiske fodaftryk
1 .
Undersøg miljøpleje programmer og regler for økosystemer i dit område . Støtte som er godkendt af lokale, statslige og føderale regeringer for miljøvenlige forretningsmetoder .
2 .
Informér dig selv som en forbruger . Køb produkter, der er produceret med minimal indflydelse på økosystemet ved at læse om områder som høst , kemiske og emissioner reduceres.

3 .
Kig efter oplysninger om miljø- programmer i en virksomhed. Virksomhederne ved, at forbrugerne støtter denne praksis og ofte udskriver oplysningerne direkte på produkter eller på hjemmesider .
4 .
Brug virksomheder med en påtegning om miljøvenlig praksis . Organisationer såsom Den Grønne 50 offentliggøre navnene på en regelmæssig basis .
5 .

Invester i en miljøvenlig virksomhed anerkendes for bedste praksis . Nogle investeringer analytikere har lister over sådanne selskaber .

gode råd og advarsler


 • love til at beskytte miljøet , samt frivillige retningslinjer , der konstant opdateres i mange udviklede lande . Virksomheder anerkender vigtigheden af viser miljømæssige resultater gennem offentliggørelse årlige rapporter , som guider dig på hvilke at støtte.
 • Husk miljøet er en del af alt, hvad vi producerer . Kig efter dem, der fremmer deres priser og nyskabelser i alt fra fiskeri til landbrug til svinekød produktionen til byggematerialer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.