hvordan man kan tage væk bilnøgler fra en aldrende forælder

Fordi kørsel ofte anses for at være den sidste tegn på uafhængighed til en aldrende voksen , kan det være en vanskelig opgave at overbevise dem om at stoppe kørslen . Problemet er, at mange ældre mennesker fortsætter med at køre , selv efter at de opdager, at de er mindre end i stand . I de fleste stater er det op til den enkelte familie at tage væk nøglerne

Du skal bruge: . .
Lægens råd


1
Tag en tur i bilen med dine forældre kørsel . Dette vil give dig mulighed for at vurdere dine forældres nuværende kørefærdigheder uden at ham eller hende til at føle på stedet . Se nøje for tegn på forvirring eller usikkerhed i tung trafik situationer . Afgøre , om dine forældres reaktion tid er faldet .

to .
Hvis dine forældre synes at få tabt ofte under kørslen , kan dette være et tidligt tegn på demens . Andre åbenlyse tegn såsom glemsomhed og svært ved at forstå eller udføre enkle anvisninger er ægte grunde til at ledsage dine forældre til et lægebesøg . Mangel syn, problemer med hørelsen , forværrede motorik og receptpligtig stofbrug er alle faktorer , der kan bidrage til dårlig kørsel .
3 .
Foreslå , at din forælder igen tage en førers test . Få stater på nuværende tidspunkt kræver ældre bilister til omfartsvejen prøver, før fornyer deres licens . Ved at tale ærligt med dine forældre , sandsynligt, at han eller hun vil forstå din bekymring for sikkerheden på vejene . Det kan gøre tingene lidt nemmere at inddrage forældrene i beslutningen om at stoppe kørslen .
4 .

Hvis du synes at gøre små fremskridt , så spørg dine forældre til at søge rådgivning hos sin eller hendes familie læge , andre familiemedlemmer eller betroede venner . Skulle denne taktik ikke så godt, kan du kontakte din tilstand 's Department of Motor Vehicles og rapportere dine bekymringer . Reglerne kan variere fra stat til stat , men afhængig af dine forældres særlige handicap , kan staten tilbagekalde tilladelsen , i det mindste midlertidigt
5
Når alt andet fejler , fjerne adgangen til. bilen . Dette er aldrig en nem ting at gøre , men kunne redde liv i sidste ende , herunder dine forældres .

gode råd og advarsler


 • AARP og AAA tilbyder hver in- klasse programmer til modne bilister alder 55 og ældre for at hjælpe omskole dem i sikre kørefærdigheder . Det Nationale Safety Council tilbyder også en sikker køreprøve .
 • Rapporterne viser, at 10 procent af alle chauffører i USA er fyldt 70 og ældre , med ældre voksne bilister , der dør i en trafikulykke i et højere tempo end nogen anden aldersgruppe .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.