hvordan man kan teste dit drikkevand uden at bruge penge

Vandforsyningen i mange områder af landet er kendt for at indeholde farlige kemikalier , herunder arsen , bly , pesticider , klor , og industrikemikalier . Mange af disse forurenende stoffer i drikkevand har potentiale til at øge risikoen for en række sygdomstilstande lige fra kræft til en øget risiko for spontan abort . Her er hvordan man vurderer dit vand derhjemme
1 .
smage det.
Smag dit vand med jævne mellemrum for at se , om dit vand har udviklet en ny smag eller lugt . Dette kan indikere tilstedeværelsen af forhøjede koncentrationer af farlige kemikalier . Hvis vandet har en kemisk eller lidt medicin smag , kan det skyldes forhøjede niveauer af klor . Dette kan bekræftes ved at ringe til dit lokale forsyningsselskab , og spørger , om de bruger højere koncentrationer af desinfektionsmiddel i vandet for nylig . En metallisk smag til dit vand kan skyldes udvaskning af mineraler i vandet fra rørene . At bekræfte, ville dette skal du få professionel vand test . Hvis du bemærker en lugt ligner rådne æg , dette tyder på, der kunne være bakterier vokser i din vandvarmer eller afløb . En blikkenslager kan hjælpe dig med rette dette problem . Jævne smag dit vand er en god måde at screene for potentielle problemer med vandkvaliteten .
2 .
Vurder Color .
Du bør altid være bekymret , når din vand skifter farve . Hvis vandet får en orange , brun eller rød misfarvning , kan det være forårsaget af rust i rørene . Dette er normalt ikke en grund til alarm , selv om jerndepoter kan forårsage misfarvning af hår . Undertiden tilstedeværelsen af rust kan indikere en co-eksisterende problem med blyindhold , som bør undersøges på grund af de sundhedsmæssige risici af bly , især for små børn . Hvis vandet har en blå eller grøn farvetone kan, hvis der på grund af tæring fra kobberrør . Dette kan medføre langsigtede sundhedsrisici og bør korrigeres ved en blikkenslager . En mørk brun misfarvning foreslår forurening fra mangan , som menes ikke at sætte dig på øget sundhedsrisiko . Dette kan blive ryddet af rødmen dine rør i flere minutter .

3 .
få din lokale Vand -rapporten.
Dit lokale vandværk er forpligtet ved lov til at sende dig en rapport om din vandkvaliteten på årsbasis . Denne rapport indeholder dybdegående information om indholdet af de enkelte usikre kemiske kendt for at være i vandet . Hvis du ikke har modtaget denne eller ikke længere har det , ringe til din vandværket og bede om en anden kopi . Du kan også være i stand til at finde disse oplysninger på dit vand virksomhedens hjemmeside samt EPA hjemmeside . Sørg for at holde en kopi af denne rapport , når den er sendt ud på årsbasis , så du kan sammenligne resultaterne med tidligere år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.