hvordan man kan undgå fluor

Fluorid er et stof . På din tandpasta , det siger "Don't svale " og at kontakte skadestuen , hvis en ært størrelse beløb indtages . Oven i det, er fluor ikke så gavnlig , når indtagelse . Ifølge CDC , er det kun gavnligt , når den påføres , hvilket betyder direkte til tænderne . For dem der ønsker at lære, hvordan indtage mindre fluor eller undgå det hele sammen , her er et par ting, du kan gøre
1 .
op med at bruge /indtage fluor postevand . Stoppe med at drikke det , stoppe med at lave isterninger og vask producere med det og stoppe madlavning med det .
2 .
Buy flaske kildevand . Du kan købe omvendt osmose vand fra en vand butik , som ikke har nogen mineraler . Uanset hvilken mærke kildevand du drikker , ringe til nummeret på flasken og spørge , hvor meget fluor er i deres vand . Du bør kun drikke kildevand med under 0,1 ppm ( fluoriseret postevand har mindst 1 ppm ) .

3 .
Filter . Billige filtre kan bidrage til at fjerne klor , men hvis du vil være sikker på at du får slippe af andre mineraler , tungmetaller og fluorid , kan du investere i en af de dyrere filtre , der kan gå ind i din vask spænder fra $ 200-400 .
Når du vælger et filter , du ønsker en , der kan fjerne fluor , mineraler , thms og nitrat . Vær sikker på at få et filter , der er NSF-certificeret ( en non-profit test agentur ) .
Filteret skal enten arbejde ved omvendt-osmose eller aktiveret aluminiumoxid
4 .

Flyt . Det kan synes som en ekstrem løsning , men hvis du har mulighed for , har ikke alle byer fluoriseret vand og Europas vandforsyning er 97 % fluorid Gratis . Hvis du bor i et område med fluor gratis vand , drage fordel af det , og kun købe lokalt dyrkede og opvokset producere og kød, der ikke er blevet forurenet med Fluorid .
5 .

Brug alle naturlige tandpasta fra helsekostforretning såsom Toms i Maine . Det er især vigtigt for børn at bruge fluor fri tandpasta , da de er mere tilbøjelige til at sluge nogle , mens du børster tænder .
6 .
Brug aldrig fluoriseret vand ved blanding baby formel . For meget fluor akkumuleres i kroppen kan forårsage dental fluorose , og ifølge CDC 1 /3 af børnene i USA nu lider af denne betingelse .
7 .
Uddan dig selv om historie og videnskab af fluor og fluor , og beslutte, hvad der er bedst for dig og din familie .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.