hvordan man kommer på indfødte skov nettet

Hvis du tror på dig selv som en tilhænger af at beskytte landets naturressourcer , tage en tur online for at den indfødte Skov Network . Denne vest-kyst græsrods -gruppen er ved at tage en god hård se på, hvordan man bevare dele af det amerikanske " ødemarken "fra indtrængen af big- penge udviklere eller andre " rovdyr ". Tjek arbejdet på NTN og overveje at deltage dig selv til en større bevægelse til at se ud for bare træer
1 .
Nå Native Skov Network online . Find koncernens hjemmeside og tage et kig på , hvad aktivister gør for at beskytte skovområder .
2 .
Brug " Om " og " Tryk på " sider for at lære mere om historien af NTN , hvem medarbejdere er, og hvad missionen er for fremtiden af skovene .

3 .
Brug links til at finde ud af om lovgivningsmæssige initiativer . En væsentlig måde at tilslutte din egen indsats til de af en græsrods gruppe er at tilføje til indkaldelse af god lovgivning på et problem. I dette tilfælde er der flere initiativer, som de indfødte Skov -netværket hjælper læsere lære til kollaborativ "folkemagt " i besparelsesindsatsen .
4 .
Bliv medlem . Tilføj dit navn og andre oplysninger til medlemmet side for at slutte sig til NTN og modtage handling advarsler .
5 .

Overvej en donation . Ligesom mange andre organisationer , er Native Skov -netværket primært donor-drevet , og dit bidrag vil kunne ende med at gøre en ret stor forskel . Sende en donation er en stor måde at favne årsagen , og kan føre til yderligere inddragelse ned ad vejen og kommunikation med andre berørte borgere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.