hvordan man op med at ryge

Denne artikel handler om , hvordan du med succes kan holde op med at ryge og aldrig ryge igen . Du vil lære at rygning er ikke bare en grim vane , men en kemisk afhængighed . Du vil lære, at det tager en stærk vilje og lyst til at blive en succes . Og at du har virkelig ønsker at holde op ikke bare tror, du vil . Og jeg vil fortælle dig om nyttige værktøjer til at hjælpe dig stoppe for evigt

Du skal bruge: .
En stærk vilje og lyst til at lykkes at starte
.
Korrekt motivation ( den vil).
Værktøjer til at hjælpe .

Læger rådgiver .
Støtte fra dine venner og familie .


1 .
Først skal du kontakte din læge og fortælle dem, at du bliver nødt til at virkelig ønsker at stoppe med at ryge . Hvis du ikke " rigtig " ønsker at stoppe dig , vil ikke blive en succes . Du kan ikke stoppe med at ryge for alle andre end dig selv , men der kan være årsag til at hjælpe . Disse grunde kan være for din familie , for dit helbred , fordi lægen fortalte dig til og så videre . Men den vigtigste grund vil altid være at hjælpe dig selv . Vide, at rygning ikke er en grim vane , men en afhængighed af nikotin , og omkring 100 andre kemikalier sat i tobak for at holde dig hooked på produkterne . Det er ikke kun en fysisk afhængighed , det er også en mental afhængighed . Den fysiske afhængighed er lettere for de to til at bryde den mentale del er sværere for de to . Det bliver forankret i din daglige rutine , og kan være yderst svært at ændre rutiner . Men det kan gøres . Hvis du har prøvet i fortiden, eller vil forsøge nu , ved, at det er fælles for dig at svigte på mindst 5-10 tid, før du har succes . Men husk at prøve , vil det ske, hvis du virkelig ønsker det . Der er ingen skam i at undlade et par gange , i det mindste du forsøger . Det tog mig 6 gange, før jeg blev en succes . Så den første ting du behøver, de ønsker at stoppe .

2 .
andet , er du nødt til at fastsætte en dato , så tal med dine venner og familie for støtte og holde sig til det . Dette er dit mål dato og vil give dig mulighed mentalt forberede sig til den nye livsstil , du kommer til at leve , røgfri . Pick denne dato om en uge eller to fra den tid, du har besluttet at stoppe . I løbet af denne tidsramme , du ønsker at genoverveje dine vaner og finde måder at erstatte noget godt for dig som apposed at ryge . Tænk på motion , gåture , en hobby , du nyder, cykel ridning eller måske blive medlem af eHow og skrive , er jeg sikker på at du vil finde noget . Men sæt denne dato og holde sig til det religiøst . Dette er, når du vil tage kontrol over dig igen, og lad tobakskontrol det .
3 .
tredje , er du også nødt til at genoverveje dit daglige spise rutine . Vane at sætte en cigaret for dig munden kan være en hård vane at bryde , så find noget bedre lide tyggegummi eller bolsjer . Må ikke falde i den fælde at erstatte mad til tobak , Find en anderledes måde at distrahere dig fra cravings . Men hvis du skal spise , spise noget sundt som grøntsager eller fuldkorns snacks som fedtfattig popcorn . Disse virker , jeg spiste gulerødder og selleri , fedtfattig popcorn og slikkepinde . De arbejdede for mig , men finde noget, der virker for dig . Du bør også skabe bedre spisevaner , hvis du ikke allerede har dem . Spis 5-6 små sunde måltider om dagen og gøre godkendt læge motion for at hjælpe med at rense din krop for kemikalier og holde dig fra at få vægt . Nikotin er en stimulans og ikke undertrykke din sult . Når du stopper med at ryge , vil du blive trangen mad mere og dit stofskifte vil aftage en smule .
4 .

fjerde skal du tale med din læge de nødvendige værktøjer til at hjælpe dig lykkes . Disse kan være Nicoderm CQ eller andre pletter , Nicorette eller andre tandkød , begå eller en medicin ordineret af lægen . Jeg var en succes med patch . Men med nogen af de værktøjer , du anvender , skal du holde sig til det hele vejen igennem trinene . Jeg er klar over at de kan være dyre , men ikke mere end rygning er .
5 .
Endelig , nu at du er klar , sæt din date og talte med lægen , tog sig tid til at genoverveje alle dine normale vaner og rutiner , opnåede de værktøjer, du har brug for . . . . Det er på tide at stoppe . Når du har stoppet , gør hver dag et nyt mål . Dette er en dag for dag , og hver dag skal være et nyt mål sæt og snakke om det med dine venner og familie for at fortsætte med at få den støtte du har brug for at bo røgfri . Vær stolt af dine præstationer hverdagen og belønne dig selv med lidt noget nogensinde dag . Dette vil medvirke til at holde dig røgfri for livet . Held og lykke til alle .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du altid konsultere din læge, inden du forsøger noget af denne størrelsesorden
 • Opbevar journaler på en kalender for at se , hvor godt du klarer hverdagens
 • Hold en positiv holdning hverdag
 • Beløn dig selv for din bedrift

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.